Gazete Vatan Logo
Galatasaray Biz dersimizi aldık!

Biz dersimizi aldık!

Igor Tudor, yeniden haftayı lider kapatmalarının ardından oyuncularına seslendi:

Biz dersimizi aldık!

“Liderliği kaybettikten sonra olanları hepiniz gördünüz. Hak etmediğimiz eleştirilerle karşılaştık. Artık sezon sonuna kadar lider kalıp şampiyon olmaktan başka çaremiz yok.”

SEZONA yaptığı başlangıç ile herkesi kendine hayran bıraktı sarı-kırmızılılar.... 4-1’lik Kayseri galibiyeti ile sezonu açan ve liderlik koltuğuna daha ilk haftada oturan G.Saray, ilk 9 hafta sonunda 7 galibiyet ve 2 beraberlikle zirvenin de tek hakimiydi. 9. haftadaki F.Bahçe beraberliği ve sonrasında 10. haftadaki Trabzon yenilgisi de düşüşü beraberinde getirdi. Geçtiğimiz hafta ise Beşiktaş mağlubiyeti sonrasında ise Aslan ilk kez liderliği kaybetti.

15. haftadaki Akhisar maçına kadar geçen süreç ise hem oyuncular hem de teknik heyet için pek de iç açıcı değildi. Fatih Terim’in geri döneceği iddiaları Igor Tudor ve ekibinin üzerinde kara bulutlar dolaşmasına neden olurken oyunculara ise performansları nedeniyle yoğun eleştiri vardı.

BU şartlar altında Akhisar maçına çıkıldı. İlk yarıda 2-0’lık geriye düşüş sonrasında taraftarın protestosu da gecikmedi. Ancak maçın ardından 4-2’lik skorla sahadan ayrılmak sarı-kırmızılı takımın da kendisine gelmesine, yeniden moral bulmasına neden oldu. Igor Tudor şimdilik nefes alırken oyuncularına da dün açık açık her şeyi anlattı. Liderliği kaybettikten sonra yaşanan sürecin herkesi yıprattığının altını çizen Hırvat teknik adam, Başakşehir’in puan kaybı sonrasında yeniden liderlik koltuğuna oturmalarının herkes için yeni bir fırsat olduğuna dikkat çekti.

Haberin Devamı

AKHİSAR ÖRNEĞİ ORTADA

LİDERLİĞİ kaybettikten sonra yaşananların ders niteliği taşıdığına da vurgu yapan Hırvat çalıştırıcı, “Biz artık dersimizi aldık. Liderliği kaybettikten sonra olanları hepiniz gördünüz. Hak etmediğimiz eleştirilerle karşılaştık. Artık sezon sonuna kadar lider kalıp şampiyon olmaktan başka çaremiz yok. Akhisar maçında da yaşadıklarımız ortada. Geriye düşsek de inancımızı yitirmediğimizde başarabildiğimizi... Bundan sonra sizden isteğim tam konsantrasyon” sözleriyle takımına seslendi.