Gazete Vatan Logo
Futbol Biz şampiyon, Türkiye de siyah-beyaz olacak

Biz şampiyon, Türkiye de siyah-beyaz olacak

Filip Holosko: Sezon sonunda Beşiktaş şampiyon olacak

BEŞİKTAŞ’IN yeni transferi Filip Holosko’dan iddialı açıklamalar yaptı.. Siyah-beyazlıların aylık dergisine röportaj veren Slovak golcü şunları söyledi: “Beşiktaş’a gelmeden önce bir televizyon çekiminde önüme dört büyük takımın forması konuldu. Ben de ’Beşiktaş’deyip, siyah-beyazlı formayla röportaj verdim. Beşiktaş’ı çok seviyorum. Renkleri ve kartal simgesi de tam benim futbol yaşamımı simgeliyor. Buraya gelmeden önce derbilerde sempati duyduğum Beşiktaş’ın kazanmasını istiyordum. Şimdi taraftarı olduğum takımın formasını giyiyorum.

‘8 GOL DAHA ATARIM’

İLK yarıda 8 gol attım ikinci yarıda da 8 gol atmak istiyorum. Sezon sonunda inanıyorum ki Beşiktaş şampiyon, Türkiye’de her yer siyah-beyaz olacak. Tesislerde kalıyorum ve burayı seviyorum. Takımda Delgado ve Cisse ile daha çok vakit geçiriyoruz. Yaşım daha çok genç ve her geçen gün yeni yeni şeyler öğreniyorum. Yıldız bir futbolcu olup olmadığım ya da ne zaman olacağım konusundaki yorumları ise otoritelerin yapması düşüncesindeyim.

‘EN İYİSİ GÖKDENİZ’

BEŞİKTAŞ tribünlerinin atmosferi beni büyüledi. Beşiktaş taraftarı sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en iyi taraftarı. Yeni oyunculara karşı önyargı ve eleştirilerin olması doğal. Ben bunlara sahada futbolumla cevap vermeyi düşünüyorum. Türkiye’nin en iyi oyuncusu bana göre Trabzonsporlu Gökdeniz. Beşiktaş’ta da Delgado ve Bobo’yu beğeniyorum.”

Haberin Devamı