Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Bjelica'nın önceliği F.Bahçe

Bjelica'nın önceliği F.Bahçe

Philadelphia 76ers ile yaptığı anlaşmadan vazgeçen Sırp yıldız, sarı-lacivertlilerle görüşmeden hamle yapmayacak

Bjelica'nın önceliği F.Bahçe

Uzun rotasyonunu Joffrey Lauvergne transferiyle birlikte tamamlayan Kanarya’da, mali kriterlerin 30 yaşındaki forvetin transferinde belirleyici rol oynayacağı öğrenildi.

F.BAHÇE’DEN ayrıldıktan sonra 3 sezon NBA’de Minnesota Timberwolves’ta forma giyen Nemanja Bjelica, Philadelphia 76ers ile yaptığı anlaşmadan süpriz bir şekilde vazgeçerek yönetime Avrupa’ya dönme isteğini ifade etti. Zeljko Obradovic’in F.Bahçe’sinde adeta seviye atlayan 30 yaşındaki yıldız oyuncu için, uzun rotasyonunu Joffrey Lauvergne transferiyle tamamlayan sarı-lacivertlilerin bir hamle yapıp yapmayacağı da büyük merak konusu.

SIRP forvetin ise herhangi bir takımla anlaşmadan önce ilk olarak Kanarya ile görüşeceği ve kariyerine de buna göre yön vereceği bildirildi. Doğuş Grubu sponsorluğu sona eren F.Bahçe’de mali kriterlerinin transfer için belirleyici rol oynayacağı öğrenildi.

ADI Avrupa’nın büyük kulüpleriyle birlikte anılmaya başlanan Bjelica ile yakından ilgilenen takımlar arasında Rus devi CSKA Moskova’nın da olduğu biliniyor.

Haberin Devamı

30 yaşındaki yıldız, 2013’te Baskonia’dan sarı-lacivertlilere gelmiş, 2 sezon oynadıktan sonra Minnesota Timberwolves ile NBA kariyerine başlamıştı.