Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig Boluspor'da 3 imza

Boluspor'da 3 imza

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'da, Petr Janda, Tosaint Antony Ricketts ve Ramazan Sal ile sözleşme imzalandı.

Boluspor'da 3 imza

Boluspor Kulübü'nün tesislerinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Savaş Abak, bu sene Boluspor'un 50. kuruluş yılı olduğuna dikkati çekerek, artık başarı yakalamak istediklerini söyledi.

Bu nedenle kendilerine katkı sağlayacak oyuncularla anlaşmaya çalıştıklarını ifade eden Abak, "Janda'yı zaten hepiniz tanıyorsunuz. Geçen sezon Antalyaspor'da oynadı. Babasının rahatsızlığından dolayı kampımıza biraz geç katıldı. Ona da buradan teşekkür etmek istiyorum. Maddi anlamda hiçbir şey konuşmadan geldi ve bizleri tercih etti. Diğer kulüplerden çok daha farklı teklif almasına rağmen o Boluspor'u tercih etti" diye konuştu.

Abak, Boluspor'un eski yönetimlerinin ve kendi ekibinin futbolcu ödemelerini hep zamanında yaptığını ifade ederek, bu nedenle futbolcuların kendilerini kırmadığını kaydetti.

Tosaint Antony Ricketts'ın da Türk kamuoyu tarafından tanındığını ifade eden Abak, "Hem sağ kanat hem de forvet oynuyor. O da bizi maddi anlamda çok zorlamadı. Ramazan'ı ise anlatmaya gerek yok. O da tüm yüreğiyle, inancıyla bize geldi. Biz bu sezon belli hedefleri olan oyuncularla yolumuza devam etmek istiyoruz" şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon Karşıyaka forması giyen Ramazan Sal ise Boluspor'un kendi evi olduğunu belirterek, "Öncelikle evime geldiğim için çok mutluyum. Genç ve hedefleri olan bir başkan ile birlikte olmak beni gerçekten çok mutlu etti. Ben karakteri ve huzuru tercih ettim. Bu transferde hocamızın ve başkanımızın çok büyük emeği var. Ama en önemlisi de burası benim evim" ifadelerini kullandı.

Sal, hayatının en mutlu günlerini Boluspor'da geçirdiğini anlatarak, "Bu sezon hedeflerimiz var, 50. yıl da benim tekrar gelişime denk geldi. Buradan Bolu halkına, taraftarına, basınına, herkese çok teşekkür ederim. Burada çok fazla konuşmak istemiyorum. Sahaya çıkıp formamızın hakkını sonuna kadar vermek istiyorum. Çok çalışmamız gerekiyor" diye görüşlerini aktardı.

Son üç sezonda Antalyaspor forması giyen ve ön liberoda görev yapan Çek Milli Takımı oyuncusu Petr Janda da Boluspor'da olduğu için mutlu olduğunu kaydetti.

Haberin Devamı

2014-15 sezonu ilk yarısını Bucaspor, ikinci yarısını Hapoel Haifa'da geçiren, sağ kanat ve forvet mevkisinde görev yapan Antony Ricketts ise, "Buraya gelmemde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Boluspor bir üst ligde olmayı hak eden bir kulüp. Umarım bu yıl bu hedefi birlikte gerçekleştirebiliriz" şeklinde konuştu.

Boluspor, Petr Janda ve Tosaint Antony Ricketts ile 1 yıl, Ramazan Sal ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.