Gazete Vatan Logo
Galatasaray Bomba iddia! Sneijder'in yerine...

Bomba iddia! Sneijder'in yerine...

Galatasaray için Arjantinli Di Maria iddiası ortaya atıldı.

Bomba iddia! Sneijder'in yerine...

Fotomaç'ta yer alan habere göre, Manchester United ve Monaco'nun talip olduğu Sneijder'i 20 milyon euro'ya satmaya hazırlanan Galatasaray, Hollandalı yıldızın yerini Real Madrid'den ayrılacak olan Angel Di Maria ile doldurmayı hedefliyor.

Teknik direktör arayışını sürdüren Galatasaray taraftarın umutla beklediği "çilek" transferini de unutmuş değil. Özellikle kombine satışlarının neredeyse tamamen durması üzerine harekete geçen yönetim, Real Madrid'in Arjantinli sürat makinesi Angel Di Maria'yı transfer listesine dahil etti. Cimbom Angel Di Maria'nın yaklaşık 25 milyon euro'luk bonservis bedelini ise Sneijder'i satarak karşılamayı planlıyor. Dünya Kupası'nda yıldızını iyice parlatan Sneijder'i, taliplileri Manchester United veya Monaco'ya en az 20 milyon euro'ya satmayı düşünen sarı-kırmızılı kulüp bu paranın üzerine biraz daha koyarak Di Maria'yı almayı hedefliyor.

YÖNETİM SICAK BAKIYOR

G.Saray'da dün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında da Di Maria konusunda görüş birliğine varıldı. 30 yaşındaki Sneijder'in satılıp yerine 26 yaşındaki Di Maria'nın alınmasına hemen hemen tüm yöneticiler sıcak baktı. Ancak bu transfer harekatında G.Saray'ın Monaco gibi zorlu bir rakibi de var. Fransız kulübü başarılı kanat oyuncusuyla bir süredir yakından ilgileniyor. Buna karşın G.Saray Başkanı Ünal Aysal da müstakbel teknik direktöre, Di Maria transferiyle "hoşgeldin" partisi düzenlemek istiyor. Diğer yandan Real Madrid'in ise Di Maria'nın yerine Porto'nun Kolombiyalı yıldızı James Rodriguez'i transfer edeceği belirtildi.

Haberin Devamı

(Fotomaç)