Gazete Vatan Logo
Galatasaray Bruma'da tek sorun bonuslar!

Bruma'da tek sorun bonuslar!

Portekizli oyuncu, RB Leipzig’le her konuda anlaştı, resmi açıklamanın yapılmamasının nedeni ise ortaya çıktı. Almanlar, 13 milyon Euro artı 2 milyon Euro bonus öneriyor. Cim Bom da 15 milyon Euro’yu direkt istiyor.

Bruma'da tek sorun bonuslar!

Galatasaray’ın, Alman ekibi RB Leipzig’e satması artık an meselesi olan Bruma’da henüz resmi bir açıklamanın yapılmaması biraz kafaları karıştırmıştı. Başkan Dursun Özbek, Portekizli oyuncuyla ilgili olarak önceki gün basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Bruma ile ilgili teklif var, görüşmeler devam ediyor. Görüşmeler nihayete ermiş değil, çeşitli maddeler üzerine tartışmalar yapılıyor. Bugünlerde bir sonuç alacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Özbek’in burada bahsettiği sıkıntının temelinde bonservis konusunun yattığı öğrenildi. Alman kulübünün, bonservis ücretini 13 milyon Euro artı 2 milyon Euro bonus olarak belirlediği, Sarı-Kırmızılılar’ın ise toplamda 15 milyon Euro olan bu rakamı bonusu karıştırmadan direkt istediği bildirildi.

Bu hafta çözülecek

Almanya’ya gidip sağlık kontrollerinden geçen ve Leipzig’le her konuda anlaşan 22 yaşındaki forvetin ise gelişmeleri yakından takip ettiği bildirildi. Önümüzdeki hafta tarafların ortak bir noktada buluşması ve sorunun çözülerek anlaşmanın sağlanması bekleniyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)