Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Ayrılmak istiyorum'

'Ayrılmak istiyorum'

PSV'nin ısrarla istediği Bruma, G.Saray'ı bırakmak için, Mario Gomez gibi, son zamanlarda ülkemizde yaşananları bahane etti.

'Ayrılmak istiyorum'

“Türkiye’deki durum beni endişelendiriyor. Evden dışarı çıkmaya bile korkuyorum. Yöneticilerin beni anlamasını bekliyorum. PSV, benim için harika bir fırsat olacak. Kulüpler henüz anlaşamadı ama ben gitmek istediğimi söyledim.”

G.SARAY’A büyük umutlar ve maaşı dışında toplam 11.6 milyon gibi astronomik bir ücretle gelen Bruma kendisinden bekleneni veremeyip bir de üstüne ciddi bir sakatlık geçirince son 1.5 sezonu kiralık geçirmişti. Geçen sezon Real Sociedad’da oynayan Portekizli genç yetenekten 2016-17’de G.Saray taraftarı büyük işler bekliyordu ancak bu gerçekleşmeyecek gibi görünüyor.

HOLLANDA ekibi PSV Eindhoven, 21 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için sürekli menajeri aracılığıyla nabız yoklarken dün Bruma’dan da konuyla ilgili açıklama geldi. Portekiz basınına konuşan genç yıldız, ülkemizde yaşanan darbe girişimi nedeniyle korktuğunu ve G.Saray’dan ayrılmak istediğini şu sözlerle ifade etti:

‘G.SARAY’I SEVİYORUM AMA...’
“G.SARAY her zaman benim kalbimde olacak. Ancak Türkiye’deki durum beni çok endişelendiriyor. Bunun için kulübümü asla suçlayamam ancak durum bu.
EVDEN dışarı çıkmaya korkuyorum. Her gün, bir sonraki günde neler olacağıyla ilgili endişelenmek istemiyorum.
G.Saray’ı seviyorum ama beni anlamalarını istiyorum. Daha 21 yaşındayım. Ayrılmayı isteme nedenim bu. PSV, benim için harika bir fırsat. Kulüpler henüz anlaşamadı ama yönetime gitmek istediğimi söyledim. G.Saray’a büyük saygım var ve onları çok seviyorum ancak ayrılmak istiyorum.”

Haberin Devamı