Gazete Vatan Logo
Galatasaray Çok çalıştım, fark yarattım!

Çok çalıştım, fark yarattım!

Sezonun flaş ismi Bruma, başarısının altında yatan gerçeği açıkladı:

Çok çalıştım, fark yarattım!

BU sezon attığı 5 golün yanı sıra yaptığı 3 asist ile sarı-kırmızılıları ayakta tutan Bruma, G.Saray Dergisi’nin bu ayki konuğu oldu. Özellikle deplasmandaki maçlarda ortaya koyduğu futbol ve takımın bulduğu 10 golün yedisine doğrudan katkı vermesi ile öne çıkan Portekizli oyuncu şunları söyledi:

“GERÇEKTEN bu kadar iyi bir girişi ben de beklemiyordum. Evet, çok çalıştım, fark yaratacağımı hissettim ama bu kadar iyi bir başlangıç benim için de sürpriz oldu. Ekstra çalışmanın karşılığını sezona iyi bir giriş yaparak aldım. Şimdi önemli olan bunu devam ettirebilmek.

BİR futbolcu için en önemli konu güvendir. Biliyorsunuz futbolda güven sağlamanın en kolay yolu da sahaya çıkmaktır. İlk dönem çok gençtim, ilk kez yurt dışına çıkmıştım ve devamlı olarak oynayamamıştım. İspanya’da ise forma şansı buldum. Kaliteli rakiplere karşı oynamak da çok önemli...

‘HEP HAZIRLIKLIYIM’

GELİŞİMİN önemli bir parçası diye düşünüyorum. Antrenmanlar çok önemli ama hiçbir şey maç deneyimi ve çıktığınız maçta iyi performans göstermek kadar önemli değil. G.Saray’da bu dönemde istikrarlı bir şekilde forma giyiyorum ve bu güven bitirici vuruşlara da yansıyor diye düşünüyorum.

Haberin Devamı

BİZ rakibi nasıl analiz ediyorsak, onlar da bizi analiz ediyor. Etkili olduğumu düşünüyorlar ve bu yüzden de özel önlem alıyorlar. Son maçlarda topu ne zaman alsam, karşımdaki oyuncuya en az bir oyuncu kademe yapmaya geliyor. Bazen bu sayı iki oluyor. Bu durumlara hazırlıklıyım. İlk amacım kendime alan yaratmak. Sonra da çekinmeden onların üstüne gitmeyi deniyorum. Çünkü tereddüt edersem bu benim için dezavantaj olur.”

‘Doğru yerde olmak gerek’

“MUTLAKA doğru zaman geldiğinde ev sahibi olduğumuz maçlarda da gol atacağım. Aslında bunun tesadüf olduğunu düşünüyorum. Çünkü her maçta her türlü atak pozisyonuyla hücum edebiliyoruz. Önemli olan doğru zamanda doğru yerde olabilmek. Daha doğrusu o anı yakalayabilmek. Her şey bir kenara takım kazanıyorsa bence hiçbir sorun yok.”