Gazete Vatan Logo
Galatasaray Bruma: 'Ronaldo ile Beşiktaş'a attığım gol hakkında...'

Bruma: 'Ronaldo ile Beşiktaş'a attığım gol hakkında...'

Galatasaray'da Bruma basın mensuplarının sorularına cevap verdi. İşte Portekizli'nin sözleri...

Bruma: 'Ronaldo ile Beşiktaş'a attığım gol hakkında...'

Galatasaray'da Bruma, Antalyaspor maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Bruma'nın yaptığı açıklamalar...

"RONALDO İLE BEŞİKTAŞ'A ATTIĞIM GOL İÇİN KONUŞMADIM"

Beşiktaş'a golü sonrası Cirstiano Ronaldo ile kıyaslanmasının ardından Portekizli yıldızın kendisini arayıp aramadığı sorulan Bruma, "Ronaldo ile herhangi bir konuşmam olmadı. O ana denk geldi ve güzel bir gol oldu. Başka takıma karşı da olabilirdi. Böyle güzel bir gol attığım için mutluyum. Tek amacım elimden geleni yapıp, takımıma maksimumu verebilmek" dedi.

"TRANSFER TEKLİFİ GELECEKTİR"

İyi oynamaya devam ettiğim sürece teklifler gelecektir. Fakat benim burada kontratım var. Kontratım devam ettiği sürece burada elimden geleni yapacağım. Galatasaray'da kalmayı tercih ettim. Tercihimden dolayı da pişmanlık duymuyorum.

"KENDİME İYİ BAKIYORUM"

İlk geldiğim zaman çok daha zayıftım. Yediklerime eskiden o kadar dikkat etmiyordum. Şimdi bilinçlendim. Kendime daha iyi bakıyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum.

BRUMA'DAN GENÇ YETENEKLERE TAVSİYE

Haberin Devamı

Beni örnek alan gençlere vermek istediğim öğütler var. Her antrenmanı maç gibi görüp, konsantre olmalılar. Hocalarını çok dikkatli dinlemeliler. Takım arkadaşlarına duyacakları saygı da çok önemli. Tüm bunlar bir araya gelirse ve Tanrı da sizin yanınızdaysa iyi bir futbolcu olabilirsiniz.

"LA LIGA'YA GİTMEM DOĞRU SEÇİMDİ"

Galatasaray'da geçirdiğim ilk 2 sene çok fazla güven elde edemedim. La Liga'ya gittim ve çok doğru bir seçimdi. Hem kişilik olarak hem futbol olarak kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Buraya döndüğümde daha güçlü hissediyordum. Bu değişimi orada geçirdiğim yıla bağlayabilirim.

"LEVENT NAZİFOĞLU, BEŞİKTAŞ MAÇINDA GOL ATMAMI İSTEMİŞTİ"

O anda topu aldım. Önümde boşluk gördüm. Kendime güvenim üst seviyedeydi. Böyle bir gol atmak benim için çok önemliydi. Tabi ki galip gelmek isterdik. Çok güçlü bir ekibe karşı deplasmanda oynuyorsunuz. Beraberlik kötü sonuç değil ancak geliş şekli üzdü. Maçtan önce Levent Nazifoğlu benden gol atmamı istemişti. Ben de onun istediğine cevap vermiş olduğum için mutlu oldum.

Haberin Devamı

"ELEŞTİRİLER OLACAKTIR"

Bütün oyuncuların kendisini geliştirmesi gerekiyor. Tabii ki eleştiriler olacaktır. İnsanlara saygım vardır. Önemli olan benim ne hissettiğim, hocamın ve arkadaşlarımın düşüncesidir.

"SELÇUK, PODOLSKI VE WESLEY'İ DİNLİYORUM"

Çok genç bir oyuncuyum. Gelişime açığım. Selçuk, Podolski, Wesley gibi çok deneyimli ve kaliteli takım arkadaşlarım var. Onları dinliyorum, fikir alışverişi yapıyorum. Elbette onların da gelişimimde büyük katkısı oluyor.