Gazete Vatan Logo
İtalya Bruno Alves Milan'dan 1 puanı söktü aldı!

Bruno Alves Milan'dan 1 puanı söktü aldı!

Milan karşısında 87. dakikada enfes bir frikik golü atan Parma kaptanı Bruno Alves, takımı Parma’yı yenilgiden kurtardı.

Bruno Alves Milan'dan 1 puanı söktü aldı!

Parma, sezon başında Glasgow Rangers’tan kadrosuna kattığı Bruno Alves’ten çok memnun… 37 yaşındaki futbolcu ilerleyen yaşına karşın sarı-lacivertli ekibe ciddi katkılar yapıyor.

Donnarumma dondu kaldı

Serie A’da bugün oynanan Parma-Milan karşılaşmasında maçın adamı olmayı başardı Portekizli stoper… Geriye düşen takımını, 87. dakikada attığı nefis golle ipten alan Alves, yenilginin önüne geçti. Kırmızı-siyahlıların kalecisi Donnarumma topun filelere gidişini izlemekle yetindi.

Fener’de de frikik atıyordu

Fenerbahçe’de oynadığı dönemde 4 gole imzasını atan ve burada da zaman zaman sürpriz bir şekilde serbest vuruşlarda topun başına geçen Bruno Alves, bu özelliğinden bir şey kaybetmediğini gözler önüne serdi.

‘Bruno Alves bir inci’

Corriere dello Sport’un internet sitesinde maç haberi ‘Bruno Alves bir inci… Milan dondu kaldı’ başlığıyla verildi. Tuttomercato ‘Milan karşısında beraberliği Alves getirdi’ şeklinde başlık attı.

‘Ronaldo daha iyi ama ben de fena değilim’

Bu sezon dördüncü golünü atan Bruno Alves maçın ardından yaptığı açıklamada “Benim için bu geri dönüş önemliydi. Sonunda iyi bir skor aldık. Cristiano Ronaldo daha iyi frikik atıyor, ama ben de fena sayılmam” dedi.

Haberin Devamı

Avrupa'nın beş büyük liginde en fazla frikik golü atan savunma oyuncusu Alves (2).

(Skorer)