Gazete Vatan Logo
Futbol Bu 'Ateş' üfleyrek sönmez!

Bu 'Ateş' üfleyrek sönmez!

Futbol komitesi, ücreti 600 bin TL’ye yükseltilen Muhammed ile 350 bin TL’ye anlaştığını söyleyen yönetici Seyit Ateş’le ilgili çok sert bir açıklama yaptı

Bu 'Ateş' üfleyrek sönmez!

BEŞİKTAŞ yönetimi birbirine girdi... Siyah-beyazlıların internet sitesinde, futbol komitesi üyeleri Tamer Kıran, Deniz Atalay ve Ahmet Kavalcı imzasıyla yayınlanan açıklamada, yıllık ücreti 600 bin TL’ye yükseltilen Muhammed Demirci ile 350 bin TL’ye anlaştığını söyleyen bir başka yönetici Seyit Ateş’le ilgili çok sert ifadeler kullanıldı. İşte özetle o sözler:

“BJK Yönetim kurulu üyeleri olarak, yedek bir üye hakkında bu açıklamayı yapıyor olmak, bizler açısından son derece üzüntü verici olmakla birlikte, mesai arkadaşlarını töhmet altında bırakan bir üyenin söz konusu beyanları karşısında susmanın daha fazla mümkün olamayacağını belirtmek isteriz.

‘GERÇEK DIŞIDIR’

2 ay önce Muhammed’in sözleşmesinin yenilenmesi aşamasında; Seyit Ateş’in futbolcumuzla geçmişe dayanan irtibatına hürmeten, bu süreci kendisinin takip edip, neticelendirmesini talep ettik. Ancak 2 ay süreyle kendisinden hiçbir geri bildirim alamamış olmamızın yanında, Demirci Ailesi, defaatle Seyit Ateş’in bu süreçte kendileri nezdinde muhatap olmadığını bildirdiler.
BUNU takiben yapılan görüşmeler neticesinde oyuncumuz Muhammed Demirci ile 600 bin TL bedel ile sözleşme yenilemesi yapıldı. Dolayısıyla Seyit Ateş’in Muhammed Demirci ile 350 bin TL üzerinde mutabakat sağlamış olduğu tamamen gerçek dışıdır.”

Haberin Devamı