Gazete Vatan Logo
Futbol Bu 4'lük klasik olur

Bu 4'lük klasik olur

Barcelona Real Madrid'i evinde bozguna uğrattı.

Bu 4'lük klasik olur

Messi’nin 36 dakika oynadığı El Clasico’da Suarez (2), Neymar ve Iniesta’nın golleriyle kazanan Barça, ezeli rakibinin 6 puan önüne geçti

LİGLERE verilen aranın ardından tüm dünyanın merakla beklediği maçtı El Clasico... Herkes bir tahminde bulunuyordu dünyanın en çok izlenen maçı için ancak hiç kimse, Barcelona’dan böylesi bir resital, Real Madrid’in de böylesine bir hezimet yaşayacağını beklememiştir kuşkusuz.
EV sahibi Real, La Liga’nın bir önceki haftasında Sevilla’ya yenildiği için El Clasico’ya daha bir hırslı hazırlanmıştı. Hazır Messi de 11’de oynayabilecek kıvama gelmemişken bundan faydalanmak istedi Ronaldo ve arkadaşları ama işler istedikleri gibi gitmedi. Messi’nin yokluğunda tozu dumana katan Neymar-Suarez ikilisi, Iniesta’nın da katılımıyla, Bernabeu’yu adeta matem yerine çevirdi.
HAYALET RONALDO
PERDEYİ 11’de Suarez açarken, dün akşam Barcelona’yı bir maestro gibi yöneten Iniesta’nın pasını alan Neymar 39’da kaleci Navas’ın müdahalesine rağmen ağları buldu. 53’te ise şiir gibi bir gol geldi. Neymar’la duvar pasları yapan Iniesta, Brezilyalı’nın topuğuyla önüne bıraktığı topu 90’a yolladı. 74’te suarez açtığı perdeyi kapatıp skoru 4-0’a getirirken Ronaldo tüm maçı hayalet gibi dolaşarak tamamladı. 84’te Isco da kırmızı kart görürken Bernabeu’da Benitez için beyaz mendiller sallandı.

Haberin Devamı