Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Bu Fener mars eder

Bu Fener mars eder

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk öncesi son özel maçından galibiyetle ayrıldı.

Bu Fener mars eder

Olympiakos yorgunu sarı-lacivertliler, Afyon’da Marsilya’nın da kabusu oldu. Diego frikiğiyle perdeyi açan Kanarya, Moussa Sow ve Fernandao’yla farka koştu. Florian’in 67’deki golü nazar boncuğu oldu

F.BAHÇE, Afyon’a resmen damgasını vurdu. Marsilya sınavı takım yorgun olmasına rağmen Pereira olmak üzere herkesi tatmin etmiştir. Sow ve Fernandao resmen bitirim ikili oldular. Sow, yanında Emenike varken nasıldı, şimdi nasıl? Aradaki farkı varın siz çözün. Dün için Ba’ya da parantez açalım. Savruk görüntüsünden kurtulmuş ve yüksek topları kaptırmayan kimliğiyle sahadaydı.

JENERİKLİK BİR VURUŞ

ARTIK özel maçlar bitti sırada resmi sınavlar var. Shakhtar maçında da aynı hücum zenginliğini beklemek en doğal haktır. 15’de kazanılan frikiği Diego o kadar güzel kullandı ki, Mandanda’nın çabası gole engel olamadı: 1-0. Bu golden sonra Marsilya ataklarını yoğunlaştırmaya çalışsa da orta saha çalışınca Fransız ekibi ceza sahasına bile girmekte zorlandı.

FERNANDAO ‘SOW’!

F.BAHÇE, 2. gol için bu sefer organize gitti. Caner müthiş sıyrılıp ortayı da aynı güzellikte yaptı. Sow da ön direğe koşup kafayla skoru 2-0 yaptı. 61’de bir güzel gol daha izledik. Nani hızlı oynadı. Sow’un ince pasını Fernandao ağlara yolladı: 3-0. Skor rahatlığının ardından takımın çoğu kulübeye alındı. 67’de Florian’in golü sadece tabelayı değiştirdi.

Haberin Devamı