Gazete Vatan Logo
İngiltere Bu fotoğraftan 45 dakika sonra...

Bu fotoğraftan 45 dakika sonra...

Kanserle boğuşan Manchester United taraftarı Patrick Lawler’ın son isteği M.United’lı futbolcularla tanışmaktı. Torunu Kayleigh’in sosyal medyadan çağrısına yanıt veren yıldızlar, taraftarı ziyaret etti. Ancak 73 yaşındaki Lawler, buluşmadan 45 dakika sonra son nefesini verdi

Bu fotoğraftan 45 dakika sonra...

Prostat kanseri nedeniyle son 4 yılda büyük zorluklar yaşayan M.United taraftarı Patrick Lawler’ın durumu, son günlerde iyice kötüye gitti. Son isteği ManU’lu yıldızlarla tanışmak olan 73 yaşındaki taraftar için torunu Kayleigh harekete geçti.

Facebook’tan dedesinin fotoğrafını paylaşan 27 yaşındaki Kayleigh, durumu anlatan duygusal bir yazı yazdı ve “Bize yardım edebilecek biri var mı?” diye sordu. Kısa sürede binlerce kez paylaşılan bu gönderi gündem oldu. Çok geçmeden bir sosyal medya kullanıcısı, Kırmızı Şeytanlar’ın 23 yaşındaki oyuncusu Jesse Lingard’ı tanıdığını söyledi ve telefon numarasını Kayleigh’e gönderdi.

Çağrıya olumlu yanıt veren İngiliz oyuncu, idmandan sonra takım arkadaşları Marcus Rashford, Ashley Young ve Timothy Fosu-Mensah ile birlikte durumu gittikçe kötüye giden Patrick Lawler’ı ziyaret edeceklerini söyledi. Ve beklenen gün geldi...

Kendi arabalarıyla hasta taraftarı ziyaret eden yıldız oyuncular, imzaladıkları formaları Lawler’a verdi. Hastalığın etkisiyle güçlükle nefes alabilen yaşlı adam, zorlukla gözlerini açıp futbolcuları görebildi. Ancak mutluluğu kısa sürdü... 73 yaşındaki kanser hastası, son dileğinin gerçekleşmesinden yaklaşık 45 dakika sonra hayata gözlerini yumdu. Torunu Kayleigh, dedesinin son isteğini gerçeğe dönüştüren M.United’lı futbolculara teşekkür etti.

Haberin Devamı

(HT Spor)