Gazete Vatan Logo
Galatasaray Bu Gomis çok farklı

Bu Gomis çok farklı

Evinin içine küçük bir spor salonu kuran Gomis, geldiği güne göre 3.5 kilo zayıfladı... Sağlık heyeti oyuncunun tüm verilerini dikkatle incelerken yüzde 11 olan yağ oranının da yüzde sekize gerilemesi gözlerden kaçmadı

Bu Gomis çok farklı

G.SARAY’IN bu sezon en çok öne çıkan transferlerinin başında Bafetimbi Gomis geliyor... Marsilya’da geçen sezon 20 gol atıp 3 kez de asist yaparak kariyerinin en etkili sezonlarından birini geçiren Fransız yıldız, sarı-kırmızılı forma ile birlikte çıkışını sürdürdü.

ÖSTERSUNDS maçları sonrasında kabus dolu günler geçiren G.Saray, ligde gelen 3 galibiyet ile hayata dönerken Gomis de 4 gol ve 2 asisti ile kulübe uyum sağladı. Ancak Gomis bu uyum sürecinde öyle çok çalıştı ki kulübün sağlık heyeti de oyuncunun son ölçümlerini görünce bir kez daha ne kadar profesyonel bir oyuncu olduğunu gördüler.

HİÇ BOŞ DURMUYOR

EVİNİ, içine küçük bir spor salonu kurabileceği büyüklükte seçen ve sürekli bireysel çalışmalar yapan Gomis, geldiği gün olan kilosunu korumak bir yana 3.5 kg zayıfladı. Bu zayıflamanın büyük bölümünün kasa dönüştüğünün altını çizen sağlık heyeti, ayrıca oyuncunun G.Saray’a geldiğinde yüzde 11 olan yağ oranının yaptığı çalışmalar sonrasında yüzde 8’e kadar gerilediğini de gözlemledi.

Haberin Devamı