Gazete Vatan Logo
Futbol Bu imza ortalığı karıştırdı!

Bu imza ortalığı karıştırdı!

Beşiktaş’ın alt yapısında gelecek vadeden isimlerinden biri olan Erkut Şentürk’ün...

Bu imza ortalığı karıştırdı!

Beşiktaş’ın alt yapısında gelecek vadeden isimlerinden biri olan Erkut Şentürk’ün Eskişehirspor ile üç yıllık sözleşme imzalaması siyah-beyazlı yönetimi bir hayli kızdırdı.

Başta Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’a, sözleşmesi devam eden ve Beşiktaş ile arasında protokol anlaşması bulunan bir oyuncuyu transfer ettiği için kızgın olan yöneticiler, Erkut’a da bu şekilde Beşiktaş’tan ayrılmak istemesi nedeniyle de kırgın olduğu ortaya çıktı.

Eskişehirspor ile üç senelik sözleşme imzalayan Erkut Şentürk’ün, Beşiktaş ile de 5 yıllık sözleşmesi olduğu açıklandı. 6 Mayıs’ta 18 yaşına girmesi nedeniyle kendisinin de imzasının yer aldığı beş yıllık sözleşmede, Erkut başka bir takımla anlaşması halinde Beşiktaş’a 1 milyon euro para getirmek zorunda... Siyah-beyazlı yönetim, ellerindeki sözleşmeyi bugün Türkiye Futbol Federasyonu’na göndereceği belirtildi.

Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, “Orhan Gülle de bu şekilde Beşiktaş’tan ayrıldı. Erkut kardeşimiz de bu şekilde gitmek istiyorsa sözleşme şartlarını yerine getirerek ayrılabilir. Beşiktaş’tan bu şekilde ayrılmak, Beşiktaşlı bir oyuncuya yakışmaz” ifadelerini kullandı.
Öte yandan sözleşmeyi hazırlayan İdari Menajer Tuncay Yanık ise, “Sözleşmenin geçerliliği için gerekli olan bütün evraklar ve imza sirküleri sözleşmede mevcut. Zaten bugün sözleşmeyi TFF’ye verdiğimizde herkes detayları görebilecek” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı