Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Bu işte bir sakatlık var!

Bu işte bir sakatlık var!

Advocaat’ın performansından memnun olmadığı Hollandalı sağ bek hâlâ iyileşmedi. Kadro dışı bırakıldığı bile iddia edilen oyuncunun ne zaman döneceği belirsiz

Bu işte bir sakatlık var!

UEFA Avrupa Ligi’ndeki Feyenoord maçının son dakikalarında sakatlanıp, Osmanlıspor deplasmanına görülmeyen ardından Alanya karşısında 90 dakika forma giyse de Manchester ve Konyaspor mücadelelerinde kadroya bile alınmayan Gregory Van Der Wiel bilmecesi çözülemiyor.

TEKNİK direktör Dick Advocaat’ın performansından memnun kalmadığı Hollandalı kanat oyuncunun kadro dışı kaldığı iddia edilse de kulüp bu haberleri yalanlamış ve ‘Sakat’ açıklamasını yapmıştı. Konya mücadelesinin ardından antrenman vaktinde tesislere gitse de çalışmaya çıkmadığı gibi tedavi de olmayan oyuncuyla ilgili belirsizlik devam ediyor.

‘ÖDEMLERİ GEÇMEDİ’

KONUYLA alakalı olarak sarı-lacivertli kulübün doktoru Burak Kunduracıoğlu deneyimli futbolcunun devam ettiğini belirtirken, sakatlığının beklenenden daha uzun sürmesi kafaları karıştırdı. Yeşil sahalara ne zaman döneceği henüz netlik kazanmayan sağ bekle ilgili olarak Kunduracıoğlu tarafından şu bilgilendirme yapıldı:

“KLİNİK olarak durumu iyi ama biz yine de kontrol edelim istedik. MRlarını çektirdiğimizde beklediğimiz kadar hala ödemlerinin geçmediğini, bir miktar daha devam ettiğini görüyoruz. Onun için radyolojik olarak da tamamen geçmesini bekleyeceğiz. Bir süre daha bizimle, özel program ve tedavisine devam edeceğiz.”

Haberin Devamı

Fernandao ve Ozan müjdesi

F.BAHÇE Doktoru Burak Kunduracıoğlu, sakatlıkları süren diğer futbolcularla ilgili de konuştu. İşte o açıklama: “Fernandao bugün (dün) yapılan antrenmanın ilk bölümünde yer aldı. Katılım kademeli olarak devam edecek. Beklediğimiz gibi gider ve herhangi bir problem olmazsa pazartesiden itibaren takımla birlikte antrenmana çıkmasını bekliyoruz.

OZAN da beklediğimizden iyi. Hafta sonu MR çekeceğiz. Ona göre bir miktar daha tedavisinde hızlanabiliriz. Uygar Mert’in dönüşü ise uzun sürecek. Tedavisi sürüyor.”