Gazete Vatan Logo
Futbol Bu kadarı da terbiyesizlik!

Bu kadarı da terbiyesizlik!

Twitter’a “Başkanı gibi kendisi de hapse girdi” yazdı.

Bu kadarı da terbiyesizlik!

U.Olimpija kulübü, F.Bahçe Ülkerli Sato’nun Slovenya’ya alınmamasında etkilerinin olmadığını açıkladı ancak kulübün iletişim asistanı ‘twitter’a “Başkanı gibi kendisi de hapse girdi” yazdı.

F.BAHÇE Ülker’in U.Olimpija ile oynayacağı THY Avrupa Ligi maçı için önceki gün gittiği Slovenya’da, pasaportunda usülsüzlük olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan oyuncusu Romain Sato, dün 12.00’de hakim karşısına çıktı ve verdiği ifade sonrası serbest bırakıldı. Geceyi bir sandalyede geçiren Orta Afrikalı Cumhuriyeti vatandaşı Sato, F.Bahçe yönetiminin kararıyla Türkiye’ye gönderildi ve 18.30 sularında İstanbul’a indi. İşin ilginç yanı ise Sloven kulübünün bu konudaki tutumu.

HESABINI KAPATTI

ÖNCEKİ gün U.Olimpija’nın bu konuda bir etkisinin olmadığı açıklanmıştı. Fakat takımın iletişim asistanı Matej Bergant’ın attığı tweet, Sloven ekibinin hiç de inandırıcı olmadığını gösterdi.

SATO’NUN gözaltına alındığı saatlerde, “Başkanı gibi kendisi de hapse girdi” şeklinde tweet yazan Bergant, sonrasında bu tweeti silip, hesabını da kapattı.

Otel için izin yok

F.BAHÇE Ülkerli yetkililer Sato’nun geceyi havaalanına 15 dakika uzaklıktaki otelde geçirmesini talep ettiler ama buna izin verilmedi. 31 yaşındaki oyuncu gece boyunca havaalanındaki polis merkezinde bekledi.

Bu arada F.Bahçe’nin internet sitesinden yapılan açıklamada bu konuda başlatılan hukuki mücadelenin süreceği belirtildi.

Aynı pasaportla ABD’ye bile gitti

ROMAIN Sato, yeni aldığı çipli pasaportla ABD’ye gitmiş, sonra Türkiye’ye dönmüştü. Fransa’dan alınan Şengen vizesi olan tecrübeli oyuncu, Almanya’ya gidip tekrar Türkiye’ye geri gelmişti.

Haberin Devamı