Gazete Vatan Logo
Futbol Bu nasıl FEDA?

Bu nasıl FEDA?

Sermaye artırımından gelen 82 milyon TL, kasaya 72 milyon TL olarak girdi. 10 milyon TL ile Orman, Çebi, Atalay ve Kıran alacaklarını tahsil etti

Bu nasıl FEDA?

BEŞİKTAŞ yönetimi sezon başında FEDA kampanyası başlattı, harcamaları azalttı, tasarruf hamleleri yaptı, ücreti yüksek olan oyuncularından indirim istedi, kabul edenlerin sözleşmeleri uzatılırken, etmeyen Quaresma, Ernst ve Egemen gibi oyuncularla yollar ayrıldı... Mali anlamda bazı sorunları çözmek için elini cebine atıp borç da verdi bazı yöneticiler. Ancak işin enteresan tarafı yeni ortaya çıktı. Borç veren başkan Fikret Orman, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, futbol komitesi üyesi Deniz Atalay ve eski futbol komitesi başkanı Tamer Kıran, paralarının bir kısmını geri de aldılar.

SİYAH-BEYAZLILARIN 22 Aralık 2012 tarihinde yapılan Divan Kurulu Toplantısı’nda eski ve mevcut yöneticilere olan borçlar açıklanmıştı. O tarihte Fikret Orman’a 4 milyon 535 bin 161 TL, Çebi’ye 6 milyon 410 bin 330 TL, Kıran’a 5 milyon 839 bin 159 TL ve Atalay’a da 445 bin 736 TL borç olduğu belirtilmişti.

ANCAK sermaye artırımından elde edilen yaklaşık 82 milyon TL’lik gelirin 72 milyon TL’si kasaya girdi. 10 milyon TL ile yöneticiler kulübe verdikleri paranın bir kısmını geri aldılar.

ÖTE yandan eski asbaşkan ve başkan adayı Serdal Adalı’nın ise kulübe verdiği yaklaşık 10 milyon TL halen borç hanesinde duruyor.

Adalı’nın alacağı aynen duruyor

BEŞİKTAŞ’TA başkan ve yöneticiler alacaklarının bir kısmını tahsil ettiler. Ancak eski asbaşkan ve başkan adayı Serdal Adalı’nın ise kulübe verdiği yaklaşık 10 milyon TL halen borç hanesinde duruyor.

22 Aralık 2012’de yapılan divan kurulu toplantısında Serdal Adalı’ya borcun 9 milyon 825 bin 28 TL olduğu belirtilmişti. Ancak Adalı bu parayı geri istemedi ve halen geri almadı.

Haberin Devamı