Gazete Vatan Logo
Galatasaray Bu sefer gol yemek yok!

Bu sefer gol yemek yok!

Hamza Hamzaoğlu, hafta boyunca takım savunmasına yoğunlaştı ardından da G.Antep maçı için isteğini açıkladı:

Bu sefer gol yemek yok!

“Savunma takım halinde yapılırsa yararlı olur. Gol yediğimiz zaman son adamlara yüklenmek olmaz.

Bu iş takım işidir. Eğer sezon sonunda şampiyonluk istiyorsak artık kalemizi kapatmamız gerekiyor.”

LİGDE geride kalan 10 haftada da G.Saray’ın kalesinde gol görmesi takımın şampiyonluk yolunda da en büyük yaralarından biri... Son olarak 17. haftada 2-0 kazanılan Çaykur Rize maçında kalesinde gol görmeyen Cimbom sonrasında ise her maç topu ağlarından çıkarmak zorunda kaldı. Artık telafisi olmayan haftalara girilirken teknik patron Hamza Hamzaoğlu da talebelerine tüm hafta gol yememeleri için çalışmalar yaptırdı.

10 haftadır golsüz maçı yok!

LİGDEKİ 27 maçının 21’inde gol yiyen takımının kalan 7 haftada artık kalesinde minimum gol görmesi adına hafta boyunca idmanlarda özel hazırlıklar yaptıran Hamzaoğlu, her fırsatta ise savunmanın takım halinde yapılacağını ve yenilen gollerde sadece savunma oyuncularının suçunun olmadığını üstüne basa basa tekrarladı. Frikik çalışmalarında kullanılan maket adamları da saha içinde belli bölgelere yerleştirerek hücum oyuncularını da savunmaya katkı yapmaları için sahaya yerleştiren Hamzaoğlu, son idmanın ardından da oyuncularına bir savunma konuşması yaptı.
TÜM hafta savunmaya yönelik çalışmalar yaptıklarının altını çizen Hamzaoğlu, “Savunma takım halinde yapılırsa yararlı olur. Son adamlara, geride kalanlara gol yediğimiz zaman yüklenmek olmaz. Bu iş takım işidir. Bu sefer gol yemek yok. Şampiyonluk istiyorsak artık kalemizi kapatmamız gerekiyor” ifadeleri ile de oyuncularından G.Antep maçındaki beklentilerini sıraladı.

Haberin Devamı