Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Bu takımın hali ne İsmail?

Bu takımın hali ne İsmail?

F.Bahçe’nin şok Akhisar yenilgisi sonrası sabrı taşan Yıldırım hocasına ilk eleştirisini yaptı:

Bu takımın hali ne İsmail?

F.BAHÇE’NİN Akhisar Belediyespor deplasmanından 2-0 mağlubiyetle ayrılması başkan Aziz Yıldırım’ı sinirlendirmeye yetti. Yaklaşık 1 haftadır soğuk algınlığından dolayı bitkin düşen ve evinde dinlenen Yıldırım takıma Manisa’da destek vermeyi çok istese son anda programını iptal ederek deplasmana gidemeşti.

HEMEN TELEFONA SARILDI

TAKIMININ hayal kırıklığı yaşatan performansını TV’den izleyen ve ortaya konulan futbola ve performansa çok kızan başkan karşılaşmanın bitiş düdüğüyle birlikte teknik direktör İsmail Kartal’a eleştirilerini sıraladı. Gidemediği deplasmanlarda takım kazansa da kaybetse de mutlak bilgiler alıp içindeki duyguları döken Yıldırım, İsmail Kartal’a ilk eleştirisini telefonda yaptı:

‘MÜCADELE ETMİYORLAR’

“BU takım daha yeni şampiyon olmadı mı? Bu ne hal İsmail? Kim, nerede oynuyor belli değil. Takımda mücadele etmeyen futbolcular var. Yoksa uygulanan antrenman sistemlerinde bir yanlışlık mı var?“ dedi. Başkan Aziz Yıldırım, geçen sezon da takımın başında bulunan Ersun Yanal’a benzer şekilde eleştiriler yapıp yaşanan puan kayıplarının sonrasında hesap sormuştu.

Haberin Devamı

YANAL’A DA YAPMIŞTI!

ÖZELLİKLE Karabük yenilgisinin ardından takım İstanbul’a dönmeye hazırlanırken Yanal’a “Takımın bu hali nedir?” diyerek sert çıkan başkan dün ise Kartal’a uyarısının ardından destek de verdi: “Daha ligin başındayız, rakipler de puan kaybediyor, kazansaydık avantajdı ama olmadı. Futbolumuzu oturtmak zorundayız. Bu takım sana emanet. Onu düzlüğe çıkaracak çıda sensin.”