Gazete Vatan Logo
Galatasaray Bu taraftarı bir daha üzmeyelim!

Bu taraftarı bir daha üzmeyelim!

Başkent dönüşü havalimanındaki destek yabancı oyuncuların ağzını açık bıraktı!

Bu taraftarı bir daha üzmeyelim!

Taraftarın liderliğin kaybedilmesine rağmen gece yarısı kendilerini karşılaması özellikle yabancıların hayranlığını kazandı... Şaşkına dönen oyuncular “Böyle destek bulunmaz. Gece yarısı bile buraya gelen taraftar şampiyonluğu da hak ediyor” sözleri ile inançlarını da dile getirdi.

SÜPER Lig’de 27. haftaya lider başlayan ancak G.Birliği yenilgisi ile zirveyi kaybeden sarı-kırmızılılar için dün beklenmedik bir geri dönüş yaşandı. Gece geç saatlerde Ankara’dan İstanbul’a dönen G.Saray kafilesini çok sayıda taraftar Atatürk Havalimanı’nda karşıladı. 90+2’de Alper Uludağ’ın golü ile yıkılan G.Saraylı oyuncular, taraftarın desteği ile kendine geldi.
İKİ pankart açan taraftarlar “Siz şampiyonluğa inanın. Gerisini bize bırakın” ve “Ne krediniz biter bizde, ne de şampiyonluk inancımız” sloganları ile takıma destek oldu. Saat 01.00’de G.Saray kafilesi havalimanından çıkarken ise taraftarın tezahüratları daha da arttı. Yanan meşaleler eşliğinde taraftarlar tek tek tüm futbolculara moral verirken oyuncular ise gördükleri destek karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.
ANLAMINI SORDULAR
LİDERLİĞİN kaybedildiği maçın ardından verilen bu destek sonrasında özellikle yabancı oyuncular bir hayli şaşkındı. Tercümanlara tezahüratların anlamlarını soran yabancı oyuncular sonrasında ise “Bu taraftarı bir daha üzmeyelim. Böyle destek bulunmaz. Bizim için gece yarısı buraya kadar gelen taraftarlar şampiyonluğu da hak ediyor” sözleri ile duygularını paylaştı.

Haberin Devamı