Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Bu yaz Çin'e gidiyoruz

Bu yaz Çin'e gidiyoruz

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman gelecek sezon başı kampının adresini açıkladı...

Bu yaz Çin'e gidiyoruz

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, gelecek sezon başında kamp için Çin’e gidebileceklerini söyledi. Boyko, Alexis ve Marcelo için dün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen imza töreni sonrası soruları yanıtlayan Orman, şu açıklamaları yaptı:

“ÇİN kulüpleri uzun zamandır Ersan ile ilgileniyordu. Oyuncunun da alacağı parayla ilgili kafası çok karışmıştı. Çok gitmek arzusundaydı. Biz Ersan’ı satmak istemiyorduk. Ama Ersan’ın bir

özelliği var, çok önemli Beşiktaş duruşları gösterdi. Beşiktaş menfaatlerine göre o arzusunu kırmadık.

Bir defa Ersan’ın aklı gitmişti.


ŞENOL hoca ‘Ersan kalsın’ dedi. Biz de zaten Ersan’ı satmak için çaba sarf etmedik. Ersan transfer olma çabası içindeydi. Biz de kulübümüzün menfaatleri gereği o kararı verdik. Bizim hocamızla problemimiz olmaz. Tabii ki o teknik değerlendirmeyi yapıyor ama Beşiktaş’ın kamuoyuna olan cevabını Beşiktaş başkanı ve yönetim kurulu verir. Sorumlu biziz. Bu da bizim kararımızdı.

‘ERSAN 150 BİN EURO ALACAĞINI BIRAKTI’
ERSAN yaklaşık 150 bin Euro alacağından vazgeçti. Artık ona yeni bir sayfa açıldı. ‘Hayırlı olsun’ demek lazım. Bu transferin oluşmasında Ahmet Nur Çebi ile beraber karar verdik.
BEŞİKTAŞ, Çin’de çok tanınan bir kulüp. İnşallah yaz kampında da Çin’e gitmek istiyoruz. Belki bu sene kampı Çin’de yapabiliriz. Çinliler ile aramız iyi, Allah bozmasın. Bir dostluk köprüsü kurduğumuz bir gerçek. Çince Twitter hesabımızı da açtık.”

Haberin Devamı