Gazete Vatan Logo
Futbol Bucaspor '20 takım'da ısrarlı!

Bucaspor '20 takım'da ısrarlı!

Bucaspor '20 takım'da ısrarlı!

BU sezon Süper Lig’den küme düşen ve 2011-2012 futbol sezonunda Bank Asya 1. ligde mücadele edecek olan Bucaspor, ikinci etap kamp çalışmalarına Nevşehir’in Avanos ilçesinde kampa girdi.

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtına, "Şike iddiaları ile ilgili olarak ortada işleyen bir yargı süreci var, bu nedenle bir şey söyleme şansım yok. Ama Futbol Federasyonu’nun bu ligde düşen takımlarla ilgili olarak en azından 20 takımlı bir Superl Lig oluşturulmasını istiyoruz" dedi.

Avanos Avrasyo otel’de kampa girerek yeni sezon hazırlıklarına başlayan Bucaspor’da teknik direktörü Sait Karafırtına, özverili ve istekli bir genç ekibe sahip olduklarını belirterek, bunu en iyi şekilde lige yansıtma kararlılığı içerisinde olduklarını söyledi.

Kampın çok verimli geçtiğini söyleyen Karafırtına, "Özverili, istekli genç bir ekibimiz var. Bunun avantajını da değerlendiriyoruz. Sakatlık sorunumuz yok, ortam çok güzel. Ekibimiz yeni sezon için istekli ve arzulu. Bunu en iyi şekilde lige yansıtmak istiyoruz, 28 kişilik kadro ile iyi bir hazırlık süreci içerisindeyiz."diye konuştu.

HEDEF SÜPER LİGE YENİDEN ÇIKABİLMEK

Avanos ilçesindeki kamp çalışmalarının çok iyi bir tempo içerisinde geçtiğini ifade eden Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtına, Bucaspor’un hedefinin yeniden Süper Lig’e çıkmak olduğunu ifade etti. Karafırtına, şöyle dedi:
"Süper Lig’den düşen Bucaspor’un en önemli amacı Süper Lig’e yeniden dönmek. Ligde genç bir ekiple mücadele edeceğiz. Elbette bunun dezavantajları da var, onun için temkinli konuşmamız gerekiyor Ama hedefimiz Süper Lig’e çıkmak.Bank Asya Birinci Ligi’nin diğer takımlarla adaletli bir yarış içerisinde geçeceğine ve çok zevkli bir lig olacağı inancını taşıyorum."

MAĞDUR TAKIMIZ

Şike iddialarla ilgili olarak bir değerlendirmede bulunamayacağını söyleyen Karafırtına, şöyle devam etti:
"Şike iddiaları ile ilgili olarak ortada işleyen bir yargı süreci var, bu nedenle bir şey söyleme şansım yok, ama Futbol Federasyonu’nun bu ligde düşen takımlarla ilgili olarak en azından 20 takımlı bir Super Lig oluşturulmasını istiyoruz. Çünkü bu yönde mağdur olan kesim olarak bizim doğal hakkımız var. Bu yöndeki dilekçemizi Futbol Federasyonu ve diğer mercilere başvuruda bulunarak ilettik. İnşallah olumlu bir sonuç alırız." Antrenman bittikten sonra otelin havuzunda serinleyen futbolcular çocuk havuzunda yüzme bilmeyen Ganalı futbolcu Jebrin Torrick’i büyük havuza götürerek yüzme öğretmeye çalıştılar. Sudan korkan Ganalı futbolcu yaptığı esperilerle takım arkadaşlarını güldürdü.

Haberin Devamı