Gazete Vatan Logo
Şampiyonlar Ligi Buffon'dan derslik açıklamalar!

Buffon'dan derslik açıklamalar!

Juventus'un 39 yaşındaki kalecisi Gigi Buffon, kariyerinde 3. kez Şampiyonlar Ligi finaline yükselirken, Monaco maçının ardından açıklamalar yaptı.

Buffon'dan derslik açıklamalar!

Başarılı kariyerinde Şampiyonlar Ligi kupası bulunmayan Buffon, Monaco'yu 2-1 yendikleri maçın ardından düşüncelerini İtalyan basını ile paylaştı.

Buffon, "İlk maçtaki 2-0'lık sonuca rağmen çok zordu. Eğer bu gece buraya kibirle gelseydik, oldukça zorlu anlar yaşayabilirdik. Yine de yaşadık ancak doğru mantaliteye sahip olduğunuz zaman, bu engellerin üstesinden gelebilirsiniz. Finaldeyiz ve bizim ilk hedefimiz olduğunu söylemeyeceğim çünkü finale gelmek hiçbir bir şey ifade etmiyor" dedi.

Tecrübeli kaleci, "Çok mutluyum çünkü buraya çok iyi bir durumda geldim. Eğer büyük bir kulüpte olmasam ve harika takım arkadaşlarım olmasa, yeniden Şampiyonlar Ligi finalinde olamayacağımı inkar edemem. İki yıl önce herkes son Şampiyonlar Ligi finalim olduğunu farz etti, ben de böyle düşündüm ancak hayallerinize inanmaya devam etmelisiniz" ifadesini kullandı.

(Ajansspor)