Gazete Vatan Logo
Gaziantepspor Bülent Uygun'dan küfür tepkisi

Bülent Uygun'dan küfür tepkisi

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'da teknik direktör Bülent Uygun, taraftarların küfretmesine tepki gösterirken, Ya bize sevgilerini gösterecekler, ya da bu şekilde gelmeyecekler. Burası küfür yeme yeri değil. Hiç kimse, kimsenin anasına, avradına küfür etme hakkına sahip değil. Varsa suç benim; diyecekleri laf varsa ben tesislerdeyim, gelip bana desinler dedi.

Bülent Uygun'dan küfür tepkisi

Kasımpaşa karşısında aldıkları mağlubiyete üzüldüklerini kaydeden Uygun, şunları söyledi.

Kazanmak istiyorduk kendi evimizde. Direkten dönen toplarımız var. Ama yediğimiz bir golle takımımız ister istemez haftalardır üzerindeki psikolojik sorunla panik haldeydiler. İkinci yarıda maçı değiştirmek istedik, ama son dakikada gol yedik. Ben futbolcularıma güveniyorum. Ayağa kalkacağız. Burada bir hata varsa bendedir. Rakibimizi tebrik ediyorum. Taraftar o camianın büyüklüğünü gösterir. O ana, avrat, bacı düz giden arkadaşa soruyorum. Hatta çok daha şey söylemek istiyorum, ama yakışmıyor. Bu kadar ayıbın bir arada olduğu yer görmedim. Kime, neye küfür ediyoruz. Nedir amaç Diyelim ki Gaziantepspor düştü; e spor bu, tekrar çıkar. Yani yönetim de, futbolcular da elinden geleni yapmaya çalışıyor. Ama artık bu kadar da insanlara bu şekilde, bu tarzda davranmak çok hoş değil. Ya bize sevgilerini gösterecekler, ya da bu şekilde gelmeyecekler. Burası küfür yeme yeri değil. Hiç kimse, kimsenin anasına, avradına küfür etme hakkına sahip değil. Şimdi ben de senin anana, avradına mı küfür edeyim. Türk futboluna ne oluyor, neyin mücadelesini veriyoruz. İnsanlar, ülkemiz sor süreçten geçiyor. Varsa suç benim; diyecekleri laf varsa ben tesislerdeyim, gelip bana desinler. Bir tane Gaziantepspor var, sahip çıkın.

Haberin Devamı

Kasımpaşa'nın teknik direktörü Kemal Özdeş ise, önemli bir 3 puan elde ettiklerini ifade ederek, Kazandığımız için mutluyum. Orta sıralardan üst sıralara çıkmak için oynuyoruz. Takımımdaki bütün oyuncularımın her an hazır olması çok önemli. Bugün oyuncularım hem ilk yarı, hem de ikinci yarı istediğimiz oyunu oynadı. Rakibimiz de oldukça iştahlıydı. 2-0 kazandık, bizim için önemli bir 3 puandı. Şimdi ulaşılabilir bir hedefimiz var, bunun için çalışacağız. Umuyorum ligin sonunda hak eden takımlarımız ligde kalır, alt sıralardaki takımlara da başarılar dilerim. Önümüzdeki maçları da kazanarak tırmanışımızı sürdürmek istiyoruz diye konuştu.