Gazete Vatan Logo
Galatasaray Burak'a at plesantalı krem

Burak'a at plesantalı krem

Başarılı golcü 19 Ocak’tan beri Uzakdoğu’dan getirilen bu ilaç ile günde toplam 8 saatlik bir tedavi uygulanıyor.

Burak'a at plesantalı krem

Burak Yılmaz için Galatasaray’da ‘OHAL’ ilan edildi. Alanya kampında ‘sakatlar’ kervanına katılan yıldız golcünün bir an önce sahalara dönmesi adına G.Saray Sağlık Kurulu her yolu deniyor. Burak’ın oynamadığı maçlarda gol krizine giren ve Diyarbakır BŞB maçında da 3. bölgede etkili olamayan G.Saray’da Kral da geri dönmek için büyük bir çaba sarf ediyor. Burak Yılmaz, ikinci yarının ilk maçı olarak değerlendirilen Rize mücadelesinde formasına kavuşmak için saatlerce tedavi görüyor. G.Saray Sağlık Kurulu’nun bu tedavide kullanılması için özel ilaç sipariş ettiği ortaya çıktı.

SAĞLIK KURLU EMRİNE AMADE

Sağ arka adalesinde ödem ve yırtık olan Burak Yılmaz için Galatasaray, Uzakdoğu’dan özel bir krem getirtti. Adale sakatlıklarının hızlıca iyileştirilmesi için kullanılan bu kremin içeriğinde ise ‘at plasentası’ bulunuyor. Bu krem, masaj ile cilt altına geçerken ödemin hızlı dağılmasını sağlıyor. Sürekli PRP testleri yapılan yıldız golcüye her gün bu krem ile masaj yapılıyor. Burak Yılmaz, 19 Ocak’tan beri Uzakdoğu’dan getirilen bu ilaç ile günde toplam 8 saatlik bir tedavi sürecini yaşıyor. Tedavide bir aksama olmaması için ise Galatasaray Sağlık Kurulu tam bir seferberlik ilan etti.

Haberin Devamı

SON KARAR HAMZAOĞLU’NUN

UEFA Elit Doktorlar Zirvesi’ne çağrılan kulüp doktoru Yener İnce, bu sebeple İsviçre’de yapılan toplantıya günü birlik gidip geldi. Burak’ın adalesinin de yoğun tedaviye olumlu yanıt verdiği bu sebeple Rize maçına yetişme olasılığı gündeme geldi. Normalde 3 haftada sahalara dönmesi beklenen Burak’ı riske atmaktan kaçınan Hamza Hamzaoğlu, Sağlık Kurulu ve yıldız futbolcu ile görüşüp son kararı verecek.

(Hürriyet)