Gazete Vatan Logo
Galatasaray Burak'ın 'Gitme' dediği...

Burak'ın 'Gitme' dediği...

Burak Yılmaz'ın, Anderlecht karşılaşması öncesi Prandelli'ye, "Hocam bizi bırakmayın. Bu maçta da sizin için gol atacağım" dediği öğrenildi.

Burak'ın 'Gitme' dediği...

Galatasaray’da Avrupa’ya erken vedanın artçı sarsıntıları sürüyor. Kulübe yakın kaynaklardan son dakika gelişmesi olarak sürekli farklı detaylar aktarılıyor. Bunlardan biri de Burak Yılmaz’la ilgili. Tecrübeli futbolcunun Anderlecht maçından önce teknik direktör Cesare Prandelli’nin odasına giderek, “Hocam lütfen bizi bırakmayın. Bu maçta da sizin için gol atacağım. Hep birlikte takımı ayağa kaldıracağız” dediği öğrenildi. Ancak yıldız futbolcu Belçika deplasmanında çok önemli gol fırsatlarını cömertçe harcadı ve hocasına verdiği sözü tutamadı. Akıllara da doğal olarak Burak Yılmaz’ın daha önceden Roberto Mancini ile yaşadığı diyalog geldi.

YİNE AYNI SON!

Hatırlanacağı gibi tecrübeli oyuncu, Mancini’nin de yanına giderek, “Hocam bizi bırakmayın” demişti. İtalyan teknik adam bu görüşmenin üzerinden 1 hafta geçmeden görevinden ayrılmıştı. Burak’ın aynı telkini Cesare Prandelli’ye iletmesinin ardından, ikinci İtalyan’ın da görev süresinin sona erdiği anlaşılmıştı!

HEPSİ ONU KONUŞTU

Anderlecht maçından sonra da en çok konuşulan oyuncuların başında Burak Yılmaz geliyordu. Taraftarlar milli futbolcuyu performansı nedeniyle adeta yerden yere vurdu. Fatih Terim’den sonra bir türlü toparlanamadığını düşünenler çoğunluktaydı. Geçen sezonki gol sayısının düşük olmasını Didier Drogba’nın varlığına bağlayanlar ise, Fildişi Sahilli golcünün yerinin asla dolmayacağı, Burak’ın ise artık el freni olmaya başladığını dile getiriyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)