Gazete Vatan Logo
Galatasaray Burak kesin Semih belirsiz!

Burak kesin Semih belirsiz!

Galatasaray'ın derbi öncesi önemli oyuncularından Burak Yılmaz ve Semih Kaya'nın durumu netlik kazandı.

Burak kesin Semih belirsiz!

SAKATLIKTAN yeni çıkan Burak Yılmaz ve Semih Kaya, derbi öncesinde durumları en çok merak edilen isimler. Melo’nun yokluğunda iki oyuncudan da faydalanmak isteyen Hamza Hamzaoğlu, sağlık heyeti ile de görüşürken Burak’ın oynamasında sorun yok.

SAĞLIK heyetinin aklını kurcalayan ise Semih... Milli oyuncunun ağrılarının sürmesi nedeniyle tedavisi sürerken Hamzaoğlu da Koray-Chedjou ikilisini en kötü ihtimale göre hazır tutuyor.

Bruma: "Bu maçı abartmayalım"

ASLAN’IN en önemli hücum silahlarından biri olan Bruma hedefleri için kazanacaklarını söyledi:

“Büyük bir hedefimiz var. Onu başarmak için galip gelmemiz gerekiyor. Normal bir maç oynayacağız, gayet sakin ve rahatız. Derbiyi fazla abartmaya gerek yok. Herhangi bir lig maçı oynayacağız. Takım olarak havamız çok iyi.”

Umut Bulut: "Kendimize çok güveniyoruz"

Bu sezon 21 lig maçında forma giyerken 7 gol atıp 2 de asist yapan Umut Bulut, her iki takım için de kritik bir maça çıkacaklarını söyledi. “Telafisi olmayan bir maç değil” diyerek derbide stresin gereksiz olduğunu savunan deneyimli golcü, şu sözlerle maçı değerlendirdi:

Haberin Devamı

“RAHATIZ ama herkes maça iyi bir şekilde konsantre oldu. İnşallah oradan istediğimiz sonucu alırız. Kendimize çok güveniyoruz. İnşallah Allah da bizi mahcup etmez.

F.Bahçe maçında atacağımız gol çok önemli değil. Önemli olan topu kaleye sokabilmek. Kim atarsa atsın önemli değil. Atalım da kazanalım. Galibiyet için gidiyoruz ancak beraberlik de olabilir.”