Gazete Vatan Logo
Galatasaray Burak: Kupayı alıp duble yapmak istiyoruz

Burak: Kupayı alıp duble yapmak istiyoruz

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Şampiyonluk sonrası medya günü organizasyonunda konuştu.

Burak: Kupayı alıp duble yapmak istiyoruz

Burak: “İki kupa ile sezonu bitirmek hedefindeyiz. Rakiplerden alkış beklentim yok. İsteğimiz olsa Bursa ve Rize’nin yapacağına inanıyorum.”

METİN Oktay Tesisleri’nde basının sorularını yanıtlamak için toplanan sarı-kırmızılı oyuncular arasında en çok Burak Yılmaz ilgi odağı oldu. Tüm oyuncular ise şampiyonluğun takım ruhu ile geldiğinin altını çizerek her oyuncuya aynı ölçüde yer verilmesini istedi ve buna göre konuştular. İşte Burak’ın sözleri:
“FORMSUZLUKLAR, gol kaçırmalar bundan önce de oldu. Ben yine kendimi çok iyi görüyorum. Ama gol kaçırma konusu yine olacak. 3-5 maç ama sonra geçecek. Bunu abartmamak lazım. Beni sevmeyebilirler ama saygı duymak zorundalar. Şampiyon gibi sevineceğiz.
‘MAÇIN İÇİNDE OLUR’
BENİM rakiplerden alkış beklentim yok. Bizim öyle bir isteğimiz olsa Bursa’nın da Rize’nin de bunu yapacağını düşünüyorum. Bunda ego ve kibir yok. Bizim böyle bir beklentimiz yok ama onlar yaparsa da onların güzel kalbine kalmış. Öyle bir beklentimiz yok ama yaparlarsa güzel olur. Bursa ile güzel bir maç yapacağız. Kendi evlerinde oynayacaklar. İyi bir hocaları ve takımları var ama biz kupayı alıp iki kupa ile sezonu bitirmek hedefindeyiz.
SON maç Hamza Hoca’yla yaşamış olduğum bir olay var. Bu bitti, gitti. Futbolun içinden gelenler bilir bu her maçın içinde olur. Bu olay kapandı. Bu olay yaşandı diye şampiyonluktaki payım görmezden gelinemez. Bunun üzerinde durmaya gerek yok. Yaşandı gitti.”

Haberin Devamı