Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Burak Yılmaz geri dönüyor!

Burak Yılmaz geri dönüyor!

Hem kendisi hem de ailesi Beşiktaşlı olan Burak Yılmaz bir zamanlar formasını giydiği eski kulübüne imza atmak üzere. Milli futbolcu ile ücrette anlaşma sağlandı. Beijing Guoan ile masaya oturulacak

Burak Yılmaz geri dönüyor!

Beşiktaş Kulübü Fikret Orman'ın, taraftar tepkisine karşın geçtiğimiz hafta yaptığı "Burak Yılmaz'a sıcak bakıyorum" açıklamasının ardından harekete geçen Siyah-Beyazlılar, kiralamak istedikleri milli oyuncu ile görüşme gerçekleştirdi. Olumlu geçen görüşmede maddi konular da masaya yatırıldı.

BURAK TAMAM SIRA BEIJING'DE

Burak şu anda Çin ekibi Beijing Guoan'dan yıllık 8 milyon Euro'ya yakın bir para kazandığını belirtip yıllık 4 milyon Euro'dan kapıyı açtı. Bunun üzerine yönetici Umut Güner, bu rakamın yüksek olduğunu, 3 milyon Euro garanti ücret ödeyebileceklerini ve buna maç başı ücretin de eklenebileceğini söyledi. Burak'ı ikna eden Siyah-Beyazlılar'ın önündeki tek engel Beijing Guoan Kulübü... Çin'de çok iyi bir performans gösteren yıldız futbolcuyu bırakmaya sıcak bakmayan Beijing Guoan yetkililerinin yüksek bir bonservis ücreti talep etmesinden endişe ediliyor..

(Takvim)