Gazete Vatan Logo
Galatasaray Artık G.Saray size emanet

Artık G.Saray size emanet

8 milyon Euro bonservis karşılığında Beijing Gouan Kulübü'ne transfer olan milli forvet Burak, Florya'da kendisi için düzenlenen veda yemeğinde takım arkadaşlarına, “Burada kupalar, gol krallıkları kazandım. Siz olmasanız, başaramazdım. Bu pasta tatlı ama benim için hayatımın en acı pastası” dedi.

Artık G.Saray size emanet

KARİYERİNE Çin ekibi Beijing Gouan’da devam edecek olan Burak Yılmaz, sarı-kırmızılı kulübe veda etti... Mersin İdmanyurdu mücadelesi öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde takım arkadaşları ile buluşan Burak Yılmaz, ağlamamak için kendini zor tutarken duygusal bir konuşmaya imzasını attı...

TEK tek tüm takım arkadaşlarına sarılan ve ardından da Mustafa Denizli ile kucaklaşan milli oyuncu, önüne getirilen pastayı da keserken kullandığı kelimelerle tüm takıma mesajlar verdi... Herkese teşekkür eden ve kendisinin elde ettiği bireysel başarılarda tüm takımın payı olduğunun altını çizen Burak Yılmaz, şu sözlerle takım arkadaşlarına seslendi:

‘İTİCİ GÜÇ OLDUNUZ’

“BU pastayı kesmeseydim iyiydi ama gideceğim diye kesmem gerek herhalde. Dostluğumuz, kardeşliğimiz her zaman benim için itici güç oldu. Hepinize teşekkür ediyorum. G.Saray’da kupalar, şampiyonluklar ve gol krallıkları kazandım. Bunların hiçbirini siz olmasanız, yapamazdım. Türkiye’nin en büyük kulübündesiniz. Gönlüm her zaman sizinle. G.Saray size emanet. Bu pasta tatlı ama benim için hayatımın en acı pastası.”

Haberin Devamı

Burak’tan eski başkanlara ziyaret

MİLLİ oyuncunun veda ziyaretlerinde seçtiği isimler de dikkat çekti... Daha önce her fırsatta sarı-kırmızılı kulüpten ayrılmak istemediğini dile getiren Burak, Beijing Gouan ile anlaşması sonrasında ise mesaj niteliğinde ziyaretler yaptı.
ESKİ Başkanlardan Ünal Aysal ile Duygun Yarsuvat ile görüşen Burak, milli takımdaki hocası Fatih Terim ve ekibini de ziyaret ederken Mustafa Denizli’ye de takımdan ayrı olarak gitti.