Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Burak Yılmaz için geri sayım!

Burak Yılmaz için geri sayım!

Santrfor bölgesini yıldız bir isim ile güçlendirmek isteyen Fırtına, Burak Yılmaz’la el sıkışmıştı. Bordo-Mavililer, Beijing Guoan ekibiyle de görüşmelerine devam ederken, 32 yaşındaki futbolcu için tüm şartlar zorlanıyor

Burak Yılmaz için geri sayım!

Önümüzdeki sezon 50. yılına girecek olan Trabzonspor, Bordo-Mavili camianın özlediği şampiyonluğu yaşamak istiyor. Bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren Fırtına, ilk olarak Eskişehirspor’dan Kamil Ahmet, Celta Vigo’dan Theo Bongonda ve son olarak Milan forması giyen Slovak yıldız Juraj Kucka’ya imzayı attırmıştı. Santrfor bölgesi için ise yine yıldız bir ismi kadrosuna katmak isteyen Karadeniz ekibi, Bordo-Mavili formayla gol krallığı yaşayan Burak Yılmaz ile büyük oranda anlaşma sağlamıştı. Beijing Guoan’la da pazarlıklarına devam eden Fırtına, 32 yaşındaki santrforu takıma kazandırmak istiyor.

Kiralama formülü devrede

Yıldız oyuncu ile anlaşma sağlayan Fırtına, Çin kulübüne de kiralama teklifini iletti. Başkan Muharrem Usta, “Burak’ın bonservisi sizde kalsın. Kiralık olarak 1 senelik bize gönderin. Ücretini de yarı yarıya ödeyelim. Oyuncu bize gelmek istiyor. Siz de kolaylık sağlayın” sözleri ile Yeşil-Beyazlı ekibi ikna etmeye çalışıyor. Beijing Guoan, kiralama teklifine sıcak bakmazsa Trabzonspor, tecrübeli golcünün bonservisi için son olarak 4 milyon Euro’luk bir teklifte bulunacak.

Haberin Devamı

(Fanatik)