Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Burak Yılmaz'ın içinde bulunduğu araç takla atarak park halindeki araca çarptı

Burak Yılmaz'ın içinde bulunduğu araç takla atarak park halindeki araca çarptı

Burak Yılmaz'ın içinde bulunduğu lüks araç takla atarak park halindeki cipe çarptı. Polis, ilk incelemede kaza yerindeki sürücüyü bulamadı. Görgü tanığı, Burak Yılmaz'ın iyi durumda olduğunu ve Selçuk İnan'la Olcan Adın olduğunu tahmin ettiği kişinin tecrübeli futbolcuyu götürdüğünü belirtti

Burak Yılmaz'ın içinde bulunduğu araç takla atarak park halindeki araca çarptı

DHA'da yer alan habere göre kaza, 05.00 sıralarında Sarıyer'de meydana geldi. Lüks spor otomobil, ismi henüz belirlenemeyen sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç taklalar atarak yolun bitişiğindeki alanda park halinde bulunan cipe çarptı. Kazayı yara almadan atlattığı sanılan sürücü, iddiaya göre dakikalar sonra olay yerine gelen başka bir araca binip bölgeden uzaklaştı.

BURAK YILMAZ ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Trabzonspor’un başarılı futbolcusu Burak Yılmaz, takımının 3-0 galibiyeti ile biten Kasımpaşa maçı sonrası kutlama yapmak için soluğu Emirgan’daki Gizli Kalsın’da aldı. Mekanda eski takım arkadaşları Selçuk İnan ve Olcan Adın ile buluşan Yılmaz, gece sabaha karşı 04:00’de mekandan Ferrari California marka siyah araç ile ayrıldı. Başarılı forvetin kullandığı son model araç, Baltalima’nında nedeni belirli olmayan bir sebep ile kontrolden çıkarak takla attı. Taklanın etkisi ile otopark içinde bulunan Range Rover marka jipe çarpan Yılmaz, ters şekilde araç içinde kaldı.
OLAY YERİNDEN KAÇTI
Aynı mekanda eğlendiği Selçuk İnan’ın yardımı ile araç içinden çıkan Burak Yılmaz, şiddetli şekilde yaptığı kazayı ufak sıyrıklar ile atlattı. Nedeni henüz belirli olmayan bir sebep ile kaza yaptığı aracı bırakan ve olay yerinden uzaklaşan futbolcu, kayıplara karıştı. Selçuk İnan’a ait araç ile oradan uzaklaşan Yılmaz’ın, hastanelik bir durumu olmadığı ve bir arkadaşının evinde oturduğu bilgisi öğrenildi. Fatih Terim’in damadı olan Volkan Bahçekapılı’nın ortağı olduğu Ercar Motors’a ait olan lüks araç, olay sonrası kullanılamaz hale geldi. Olay yerine gelen polis ekipleri, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra aracı Yeniköy’de bulunan bir otoparka çekti. Birçok görgü tanıdığının ifadesi ile kazayı yapanın Burak Yılmaz olduğu kesin olurken, sonrasında aracı kimin polisten alacağı merak konusu oldu. Her iki aracın maliyetinin ise, ortalama olarak 3 Milyon TL’yi aştığı öğrenildi.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'DAN RESMİ AÇIKLAMA

Bordo mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:
"Futbolcumuz Burak Yılmaz, Kasımpaşa maçından sonra takıma verilen bir günlük izin nedeniyle İstanbul’da kalmış, dün gece aracıyla seyir halindeyken maddi hasarlı trafik kazası yaşamıştır. Sağlık durumu gayet iyi olan oyuncumuz Burak Yılmaz’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Haberin Devamı

POLİS KAZA YERİNDE İNCELEME YAPTI

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri her ters dönmüş haldeki lüks otomobil ile cipin içini kontrol etti. Ne polis ne de itfaiye, araçta ve çevrede sürücüyü bulamadı.

"BURAK YILMAZ'I ALDILAR GÖTÜRDÜLER"

Kazanın görgü tanığı Ahmet Güler, "Araç buradan geldi. Baktım araba takla atarak bariyerleri aştı. Cipe çarptı, ters döndü. İçindekinin Burak olduğunu da bilmiyordum. Koştum zaten kapıyı açtım çıktı. 'Ambulans ister misiniz?' diye sordum. 'Yok' dedi. Burak Yılmaz'dı. Daha sonra siyah bir minibüs geldi. Galiba Selçuk İnan'la, Olcan Adın da geldiler. Burak'ı aldılar, götürdüler. Durumu iyiydi. Herhangi bir şeyi yoktu. Selçuk İnan'la birlikte bindi, minibüse gitti. Ben o sırada karşı yoldaydım" dedi.

Haberin Devamı

Öte yandan kazadan yaklaşık 3 saat önce Burak Yılmaz'ın sosyal medyadan Selçuk İnan ve Olcan Adın'la çekilmiş bir fotoğraf paylaştığı görüldü. Polis ekipleri, lüks aracın sürücüsüne ulaşmak için çalışma başlattı.