Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Burak Yılmaz'ın menajerinden flaş Beşiktaş açıklaması!

Burak Yılmaz'ın menajerinden flaş Beşiktaş açıklaması!

Milli yıldız Burak Yılmaz için temsilcisi Ogan Tarhan, Radyospor'a konuştu. Yıldız golcünün Beşiktaş'a transfer olacağına yönelik çıkan haberlere yanıt veren Tarhan, "Beijing Guoan’ın Burak Yılmaz’ı bırakma gibi bir düşüncesi yok" dedi.

Burak Yılmaz'ın menajerinden flaş Beşiktaş açıklaması!

"Burak’ın performansı genelde böyledir. Gol ortalamaları normalin çok üstündedir. Zaten görevi gol atmak olan bir oyuncu Burak. Bazen performansını tartışabiliriz ama ben golcülüğünü tartışmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum. Türkiye’de forma giydikten sonra Çin’e transfer yaptık. Orada da Burak Yılmaz’ın gol ortalaması çok iyi. Beijing Guoan’ın Burak Yılmaz’ı kesinlikle bırakmak gibi bir düşüncesi yok."

"Burak Yılmaz’ın transfer olacağı anlamına gelmiyor."

"Her gazetede bir şey yazdığında her haber yapıldığında bunlara cevap vermenin sonu olmuyor. Her seferinde haberlerin çıkması, Burak Yılmaz’ın transfer olacağı anlamına gelmiyor."
"Özellikle ve özellikle şunu söylemek istiyorum. Basında yer alan haberler var ama bizim böyle bir transfer yapma girişimimiz yok. Avrupa’da birçok golcü arayan kulüp var. İstesek Avrupa’da yer alan kulüplerle de transfer görüşmesi yapabilirdik ama böyle bir düşüncemiz yok. Yarın ne olacağını bilemeyiz."
"Ahmet Nur Çebi’nin açıklamalarından son derece üzgünüz"
"Bizi ziyadesiyle üzen bir konu. Kendisiyle de görüştüm biraz önce. Ahmet Nur Çebi’nin açıklamalarından son derece üzgünüz. Hala kendisinden bir şey bekliyoruz bu konunun düzeltilmesi adına. Milli takım golcüsünün böyle bir olay ile karşılaşması gerçekten çok üzücü ve böyle bir konuya karşı birilerinin çıkıp bir şeyler söylemesini beklerdim."
"Bazı şeyler var söylemek istemiyorum"
"Taraftar konuşabilir ama, bu kadar yüksek mevkideki insanların böyle ifadelerde bulunması çok yanlış. Bazı şeyler var söylemek istemiyorum. Saygımdan dolayı. Özellikle o kulübün içinde yer alan kişiler hakkında. Bu kadar aşşağılayıcı bu kadar onur kırıcı şekilde davranılmamalıdır."
"Burak Yılmaz bana..."
"Sayın Fikret Orman’a teşekkür ediyoruz yaptığı açıklamalar hakkında ama Ahmet Nur Çebi için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Burak ile yayından öncede konuştum. Çok üzgün olduğunu söyledi. Kendisisin de bir şeyler söyleyebileceğini iletti. Ama ben bunun doğru olmadığını söyledim kendisine. Her gün bir şeyler ekleniyor bu konunun üzerine. Burak’ta bana, 'Ağabey lütfen çok üzgün olduğumu ve kırgın olduğumu söyle bu durum hakkında' dedi."
"Nasıl bir performans gösterdiği ortadadır"
"Burak Yılmaz her zaman Milli Takım’da kanının son damlasına kadar mücadele etmiştir. Sakat sakat oynadığı da olmuştur. Sonuna kadar görevini yapmıştır. Trabzonlular çok iyi bilir. En iyi de Şenol Güneş bilir. Trabzonspor’da oynarken görevde Şenol Güneş vardı. Burak yaşadığı beyin sarsıntısından sonra çıkıp Trabzonspor’da mücadele etmiştir. Bunları bilen biliyor. Milli takım formasını giydiği zaman Burak Yılmaz’ın neler yaptığı nasıl bir performans gösterdiği ortadadır."
"Burak Beşiktaş forması giymiştir ve..."
"Beşiktaş kulübünün bünyesinde bulunan başkan Fikret Orman’dan dolayı ve saygımdan dolayı bu konulara fazla girmek istemiyorum. Belki olur belki olmaz. Taraftar da konuşabilir transfer hakkında. Taraftarın da hakkı bu konuları konuşmak ama sorumluluğu olan insanların bu konuda daha temkinli konuşması gerekiyor.
Burak Beşiktaş forması giymiştir ve Beşiktaş’tan yönetim tarafından gönderilmiştir. Olabilir. Bunlar çok tartışılacak şeyler değil. Bunu Fikret Orman’da daha önce söylemiştir. Belli bir seviyenin dışına kimsenin çıkmaması gerekiyor. Burak Yılmaz Milli Takım’ın santraforudur. Başka birilerinden de ben çıkıp açıklama yapması gerekirdi diye düşünüyorum. Madem her şeyi eleştiriyoruz bunu da eleştirelim o zaman. Burak Yılmaz son 10 yılda Türk futbolunun yetiştirdiği bir golcüdür. Fenerbhçe, Galatasaray, Beşiktaş formasını da şerefle giymiştir. Burak Yılmaz böyle bir oyuncudur."
"Burak Yılmaz’ın hangi takımlı..."
"Vincent Aboubakar ile yapılan pazarlıklarda neden Beşiktaş 15 milyon euro versin ki? Ben Beşiktaş kulübünün zarar görmesini istemem. Bu arada Fikret Orman’a da çok teşekkür ediyorum yaptığı açıklamalardan dolayı. İnşallah Burak Yılmaz’ın hakkında hayırlısı olur.
Burak Yılmaz’ın hangi takımlı olduğu çok önemli değildir. Forma giydiği takımlarda formayı nasıl terlettiği ve nasıl katkı verdiği önemlidir. Burak her takımda formasının son damlasına kadar katkı vermiştir."

Haberin Devamı