Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Burak Yılmaz isyan etti!

Burak Yılmaz isyan etti!

Trabzonspor’un ısrarla istediği Burak Yılmaz, Beijing yönetimine, “Transferim için kolaylık sağlayın. Artık Türkiye’ye dönmek istiyorum” dedi

Burak Yılmaz isyan etti!

Kral Burak Yılmaz Trabzonspor'a dönmek için kulübüne resti çekti. Bordo-Mavililer, 32 yaşındaki yıldız golcü için Çin kulübü Beijing Guaon'a 4 milyon Euro teklif etmiş ve beklemeye geçmişti. Bordo-Mavili Yönetim, Çin ekibinden gelecek teklifi beklerken Burak Yılmaz cephesinden haberler geldi. Tecrübeli oyuncunun Çinli yöneticilerle görüştüğü ve Türkiye'ye dönmek için resti çektiği bildirildi. Burak Yılmaz'ın verdiği tepki sonrasında Çin ekibinin vereceği cevap merakla bekleniyor. Trabzonspor taraftarı unutulmaz golcüleri Burak Yılmaz'ın tekrar takıma dönmesini istiyor.

SERDAR'DAN DA HABER BEKLENİYOR

Trabzonspor Spartak Moskova'da forma giyen 30 yaşındaki stoper Serdar Taşçı için de Spartak Moskova'dan cevap bekliyor. Öte yandan Fırtına'nın Milan'dan kadrosuna katmak istediği Beşiktaş'ın eski oyuncusu Sosa, yıllık 4 Milyon Euro talep edince görüşmeler tıkandı. Bordo-Mavililer alternatif isimlere yönelmek zorunda kaldı..