Gazete Vatan Logo
Spor Magazin Burcu Erçil'in isyanı: Aldatmaların en kötüsü...

Burcu Erçil'in isyanı: Aldatmaların en kötüsü...

Sosyetik güzel Burcu Erçil, sosyal medya paylaşımlarıyla bu yaz evlenmeyi planladığı Volkan Babacan'a "Ne beni ne de kendini aldat" diye isyan etti.

Burcu Erçil'in isyanı: Aldatmaların en kötüsü...

Burcu Erçil, nişanlısı Volkan Babacan'ın geçtiğimiz akşam gizemli bir güzelle görüntülenmesine sessiz kalmadı. İki aydır arasının açık olduğu milli kalecinin gönlünü almak yerine gecelerde objektiflere takılmasına sinirlenen sosyetik güzel, eski aşkına sosyal medyada ardı ardına gönderme yaptı.

Önceki gün instagram'da "Ölüm var. Dolayısıyla evladının, ailenin, ailem bildiklerinin sağlığı ve sıhhati yerindeyse geriye kalan teferruattır" diye imalı bir masaj paylaşan Erçil'in attığı taş bununla sınırlı kalmadı.

YAZIP YAZIP SİLDİ!

Volkan Babacan'ın adının 'Burcu' olduğu iddia edilen kumral güzelle yaptığı kaçamağın basına yansımasının ardından Burcu Erçil, dün de instagram'ın hikaye bölümündeki paylaşımıyla tepkisini ortaya koydu. Erçil, Platon'un "Aldatmaların en kötüsü, kendi kendini aldatmaktır" sözünü paylaştı. Sosyetik güzel, kısa süre sonra bu paylaşımlarını silerek akıllarda soru işareti bıraktı.

İhanet haberlerinin ardından Burcu Erçil'i barışmaya ikna etmek için "O kız benim değil, çok yakın bir arkadaşımın sevgilisi" diyen Volkan Babacan, ne yapıp ne ettiyse de sosyetik güzeli inandıramadı.

Haberin Devamı