Gazete Vatan Logo
Futbol Bursa'da Avrupa mesaisi

Bursa'da Avrupa mesaisi

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda, Chikhura Sachkhere takımı ile oynayacağı rövanş maçının hazırlıklarını sürdürdü

Bursa'da Avrupa mesaisi

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, yeşil-beyazlılar 24 Temmuz'da Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te oynanacak müsabakanın hazırlıkları için, hem sahada hem de salonda ter döktü. Sabah kondisyon salonunda yapılan çalışmalarla başlayan gün, Teknik Direktör Şenol Güneş nezaretindeki 1,5 saatlik akşam antrenmanıyla devam etti.

Topla ısınma hareketleri ile başlayan akşam idmanında, yeşil timsahlar, kanatlardan yapılan ortalara gol çalışması, taktik çift kale maç ile penaltı ve serbest vuruş çalışması yaptı.

İdmana tedavileri devam eden Emre Taşdemir, Onurcan Piri ile izinli olan Jose Fernandao ve dünkü antrenmanda sakatlandığı bildirilen Fernando Belluschi katılmadı.

Kulübün sağlık ekibinden alınan bilgilere yer verilen açıklamada, Fernando Belluschi'nin sağ dizinde darbeye bağlı olarak ikinci dereceden esneme ile ödem tespit edildiği ve en az 4 hafta takımdan uzak kalacağı ifadelerine yer verildi.

Bursasporlu oyuncular, bugün basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenman ile Chikhura Sachkere maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Haberin Devamı