Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Timsah Fırtına'dan kaçamadı

Timsah Fırtına'dan kaçamadı

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor, sahasında Trabzonspor'u konuk etti.

Timsah Fırtına'dan kaçamadı

SON haftaların iki golcü takımı Bursapor ile Trabzonspor’un mücadelesi tıpkı yağmur gibi hızlı başladı. 2’de Bakambu kaleci ile karşı karşıya kaldı. Fatih açısını kapatarak topu kornere çeldi. Bordo-mavililer 15’te Özer’in başlattığı atakta yine aynı ismin bitirişi ile öne geçti. Fatih Atik’in şutunu kaleci Harun çeldi, dönen topu Özer tamamladı: 1-0.
24’TE Ozan Tufan’ın sağ taraftan yaptığı ortayı kaleci Fatih Öztürk elinden kaçırdı. Topa hamle yapıp Belluschi’ye dokununca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Fernandao eşitliği getirdi: 1-1.
YAĞMUR ile birlikte goller devam etti. İlk yarım saatlik bölüm dolmadan karşılaşmada 3.gol geldi. 29’da Bakambu’nun Trabzonspor savunmasının arkasına gönderdiği topla Ozan Tufan buluştu. Ceza alanı içerisine girer girmez filelere gönderdi: 2-1.
FATİH ÇIKARDI
37’DE Volkan Şen’in çaprazdan attığı sert şutu kaleci Fatih kornere çeldi. İlk yarının son dakikasında ceza alanı üzerinde Sefa Yılmaz’ın düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşta Yusuf Erdoğan müthiş bir vuruşla skora yeniden dengeyi getirdi ve soyunma odasına bu skorla gidildi: 2-2.
2. yarıda goller de devam etti. 53. dakikada Ozan Tufan sağ taraftan yerden ortasını yaptı. Volkan Şen gelişine düzgün vurdu, Timsah’ı yeniden üstünlüğe taşıdı: 3-2.
TRABZONSPOR rakip kalede beraberlik için ataklarını yoğunlaştırdı. 80’de Mehmet Ekici’nin köşe vuruşunda, Mustafa Akbaş yükselerek kafayı vurdu ve sonucu belirledi: 3-3.

Haberin Devamı