Gazete Vatan Logo
Futbol Bursa'da neşeli idman

Bursa'da neşeli idman

Bursaspor, Ersel Uzgur yönetimindeki ilk antrenmanını yaptı.

Bursa'da neşeli idman

Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Turu'nda Salı günü Utaş Uşakspor'la seyircisi önünde karşılaşacak olan Bursaspor'un bu sabah Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanı yeni teknik sorumlu Ersel Uzgur yönetti.

Ersel Uzgur, antrenmandan önce yardımcısı Turan Şen ve Cemal Ayyıldız ve kaleci antrenörü Nail Güler ile birlikte futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Toplantının ardından yeşil beyazlılar, antrenör Cemal Ayyıldız yönetiminde ısınma koşuları yaptı. Koordinasyon çalışmasının ardından taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirildi.

BİRBİRLERİNE ŞAKALAR YAPTILAR

Yeşil beyazlı futbolcuların topla çalışırken yaptıkları şakalar, antrenmana damga vurdu. Özellikle Sercan Yıldırım ile Miroslav Stoch'a verilen ceza gülüşmelere sebep olurken, Stoch'un cezadan kurtulmak için kaçtığı dikkati çekti.

FATY VE ŞAMİL YOK

Bursaspor'da sakatlığı devam eden Ricardo Faty ile sol ayak bileğinde ağrısı olan Şamil Cinaz çalışmaya katılmadı. Sağlık ekibi, Faty'in Salı günü takımdan ayrı olarak sahada çalışmalara başlayacağını, Galatasaray maçında takımdaki yerini alamayacağını açıkladı.

Haberin Devamı