Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 1 puanı öp de başına koy

1 puanı öp de başına koy

Bursa ile F.Bahçe'nin kıran kırana geçen kapışmasında puanlar paylaşıldı

1 puanı öp de başına koy

HAZIR G.Saray mağlup olmuşken ligin zor deplasmanı da olsa Bursa'dan galibiyetle döneceksin ki puan farkı açılsın. Madem yenemiyorsun en güzeli beraberliktir: 1-1. Ama sarı-lacivertliler beraberliği bile hak eden bir futbol oynamadı. Bursa daha akıllıydı, Volkan Şen'le adeta Fener'in solunu çökertti. Öyle ki Caner bile çıkmak zorunda kaldı. Sadece 80'den sonra yüzde yüz 3 pozisyon kaçtı.

F.BAHÇE'DE oyun düzenini bozan isim Diego'ydu. Emre sağlamsa oynar. Mümkünse deplasmanda Diego oynamamalı. Top ezmelerini geçtim, en ufak bir direnci yok. Milli takım dönüşleri hep sıkıntılı olur. Hele de bu kadar fazla oyuncu verirsen. Ne olursa olsun kötü futbolun mazeretini bulamadım!

İLK tehlikeli atak 2. dakikada Fernando'nun şutuyla Bursa'dan geldi. 3'te aynı şekilde defansın arasına atılan ikinci top gol oldu zaten. Josue pasıyla Volkan Şen boş koşuyu yaptı, Volkan'ı çaresiz bıraktı: 1-0.

KADLEC İPTEN ALDI

33'TE Şen, sağ kanattan aynı şekilde tam 3 kez gelmiş oldu ancak bu sefer ki pozisyon biraz çaprazdı ve vuruşu auta çıktı. Zaten bu pozisyonun ardından İsmail hoca da dayanamayarak Caner'i kenara aldı.

Haberin Devamı

52'de Emenike kesti, Meireles gelişine vurdu, aut. 66’da Kuyt ortayı kesti, Meireles ve Kuyt kafa topuna çıktı ama topa kimse dokunamadı, kaleci Harun da dahil olmak üzere. Ve top ağlarla buluştu: 1-1. 73'te Kuyt Meireles'e çıkardı pasını, Portekizli kötü vurdu.

83'Te Bursaspor az kalsın maçı koparıyordu. Bekir, aşırttı, çizgiden Kadlec çıkardı. 90'da Ozan İpek şık vurdu, top üst direkten döndü.

Maç 1-1 bitti ama maçın hakkı ve skoru bu olmamalıydı!