Gazete Vatan Logo
Futbol Bursaspor 33'lük Al Ahmadi'nin peşinde

Bursaspor 33'lük Al Ahmadi'nin peşinde

Orta sahaya flaş bir isim kazandırmak isteyenTimsah, Feyenoord’un 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Karim Al Ahmadi’yi takıma kazandırmak çalışmalara başladı. Fas ile Rusya’da bulunan yıldız oyuncu yakın markaj altında.

Bursaspor 33'lük Al Ahmadi'nin peşinde

İki sezondur yaşanan sıkıntıları göz önüne alan Bursaspor, transferde bu kez sağlam adımlar atmaya kararlı. Yeşil-Beyazlılar, özellikle orta sahayı tecrübeli bir isme emanet etmek istiyor. Gündeme gelen flaş isim ise Feyenoord’un 33 yaşındaki orta saha oyuncusu Karim Al Ahmadi..

Geçen sezon Hollanda ekibiyle 31 maça çıkıp, 2 gol 4 asistlik performans sergileyen başarılı oyuncunun kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi var. Timsah, uygun bir bedelle transferi bitirmeyi düşünüyor.

YARDIMCISI İZLİYOR

Teknik direktör Samet Aybaba, çok istediği Al Ahmadi’yi yakın markaj altına aldı. Deneyimli hocanın yardımcısı Selçuk Erdoğan, Fas Milli Takımı ile Rusya’da yer alan başarılı oyuncunun dev turnavadaki form grafiğini de yakından takip edecek.

REFERANS KUYT’TAN

Bursaspor’un talip olduğu oyuncunun, bir dönem Fenerbahçe’de forma giyen Dirk Kuyt’tan bilgi almaya başladığı da gelen haberler arasında. 33’lük orta saha oyuncusu daha önce de Twente ve Aston Villa formalarını da giymişti.

(Fanatik)