Gazete Vatan Logo
Futbol Bursaspor’a taraftar desteği

Bursaspor’a taraftar desteği

Bursaspor'un akşamüzeri yaptığı antrenmanda Teksas Tribünü taraftarları 150 kişilik bir grupla gelerek takıma destek verdi.

Bursaspor’a taraftar desteği

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sürdürüyor. Yeşil beyazlılar, akşam antrenmanında Teksaslı taraftarlar, antrenmana gelerek futbolculara moral verdi

Yeşil beyazlılar teknik direktör Paul Le Guen yönetiminde günün ikinci çalışmasında sabah antrenmanına oranla daha düşük tempoda çalıştı. Bir grup tempolu koşular yaparken, diğer grup ise, pas pres çalışması yaptı. Çalışmanın son bölümünde ise tam sahada çift kale maç yapıldı.

GEÇEN YIL HERKES HATA YAPTI

Çift kale yapılırken, Bursaspor'un en ateşli taraftar gruplarından olan Teksaslılar yaklaşık 150 kişilik bir grupla Özlüce'ye geldi ve birlik mesajı verdi. TeksaslıTaraftarlar Dernek Başkanı Mehmet Güzelsöz, "Geçen yıl taraftar, yönetim, basın, futbolcular olarak hatalar yaptık. Bu sezon herkes üzerine düşeni yapacaktır. Bizlerde taraftar olarak kombinelerimizi alıp takımımıza desteğimizi vereceğiz. Yeni bir takım kuruluyor. Eksikler var. Geçen seneden çok daha iyi bir takım olacağına inanıyoruz. Paul Le Guen şehre bir hava getirmiştir. Geçen yıldan daha iyi bir Bursaspor olacağına inanıyoruz. Bu yıl tribünleri dolduracağız" dedi.

Haberin Devamı

TATLI HEDİYE ETTİLER

Antrenmanın sona ermesinin ardından yeşil beyazlı futbolcular taraftarların yaktığı meşaleler ve tezahüratlarla arasında soyunma odasına giderken kaptanlar Harun Tekin ve Pablo Martin Batalla'ya Teksaslı Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz bir tepsi tatlı hediye etti. Güzelsöz, Harun Tekin'e dönerek, "Geçen yıl üzücü olaylar oldu. Onları kafanızdan silin. Bu sezon her şey güzel olacak" dedi.

SÜT HELVASI İKRAMI

Rumeli Kardeşler Lokantası'ndan Orhan Eracar, Fransız teknik direktör Paul Le Guen'e hoş geldin ziyaretinde bulunurken, 2 tepsi süt helvası ikram etti. Le Guen yapılan jest için teşekkür ederken, Gürsulu Bursasporlu ikizler antrenmana çıkan Pablo Martin Batalla, Paul le Guen ve yeni transferlerle birlikte fotoğraf çektirdi.