Gazete Vatan Logo
Futbol Bursaspor'da Konya mesaisi devam ediyor

Bursaspor'da Konya mesaisi devam ediyor

AYTEMİZ Alanyaspor'u deplasmanda 2-0, Türkiye Kupası'nda ise Yomraspor'u 3-0 yenen Bursaspor, yarın sahasında ligde üst sıraları hedefleyen Atiker Konyaspor'la karşılaşacak.

Bursaspor'da Konya mesaisi devam ediyor

Son karşılaşmalarında kalesini gole kapattığı dikkati çeken yeşil beyazlı takım, son yıllarda yenemediği rakibini yenerek puan cetvelindeki 4'üncü sıradaki yerini korumak için sahaya çıkacak.

HAKEM ÜMİT ÖZTÜRK

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 16.00'da oynanacak olan Atiker Konyaspor karşılaşmasını Denizli Bölgesi Süper Lig hakemlerinden Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcıları Serkan Olguncan, Osman Gökhan Bilir yapacak, 4'üncü hakem ise Caner Ak olacak.

Hakem Ümit Öztürk, Bursaspor'un bugüne kadar sadece 1 maçında düdük çaldı. Öztürk, geçtiğimiz sezon Kayseri'de oynanan ve yeşil beyazlıların 2-1 kaybettiği Kayserispor maçında görev yapmıştı.

KİLİT İSİMLER

Karşılaşmada Bursaspor'un en büyük kozlarından ilki ligde ligde en fazla kurtarış yapan kaleci konumundaki Harun Tekin ile Süper Lig'de tam 28 kilit pas atan ve takımının 4 golüne imzasını koyan Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla olacak. Atiker Konyaspor'a karşı oynadığı 4 maçta da gol atmayı başarmış bir isim olan Deniz Yılmaz'da kadroda yer alacak.

Haberin Devamı

ÜSTÜNLÜK BURSASPOR'DA

Bursaspor ile Atiker Konyaspor Süper Lig'de bugüne kadar 26 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçlarda Bursaspor rakibine 11-7'lik üstünlük sağlarken 8 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Yeşil beyazlı takım, evinde oynadığı 13 maçta rakibine sadece 1 kez yenilirken 9 galibiyet, 3 beraberlik aldı. İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynanan maçları Konyaspor evinde 1-0 kazanırken Bursa'daki mücadele ise 1-1 sona erdi.

7 DEFA KARŞI KARŞIYA GELDİLER

İki takımın teknik direktörleri Hamza Hamzaoğlu ile Aykut Kocaman, bugüne kadar Süper Lig'de birbirlerine 7 defa rakip oldu. Hamzaoğlu ve Kocaman, bu maçlarda 3'er galibiyet alırken bir mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.