Gazete Vatan Logo
Futbol Bursaspor'dan hakeme tepki

Bursaspor'dan hakeme tepki

Bursaspor Teknik Sorumlusu Ivko Gançev, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri maçta oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini söyledi.

Bursaspor'dan hakeme tepki

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Gançev, son dakikada yedikleri golle mağlup olduklarını hatırlatarak, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Her şeylerini sahaya verdiler. Bu takımdan çok ümitliyiz. Herkes Bursaspor'un nasıl savaştığını gördü." dedi.

Maçın hakem Fırat Aydınus'u da eleştiren Gançev, "Hakem, Titi'ye yapılan faulü vermedi. Sonra Titi adama değmedi, kırmızı kart gösterdi." ifadelerini kullandı.

Kendi kalesine gol atan ve maçtan sonra ağlayan futbolcusu Moussa Sow'a da sahip çıkan Gançev, "Sahada 1 puan almayı hak ettik. Bütün takım çok iyi mücadele etti. Sadece Sow'u değil, bütün takımı tebrik ediyorum. Sow, çok üzüldü. Bursaspor için savaşıyor. Böyle bir pozisyonu kimse istemezdi. Ona maçtan sonra herkes yardımcı olmaya çalıştı." değerlendirmesinde bulundu.

"Bu akşamki tiyatrodan biz memnun kalmadık"

Bursaspor yöneticisi Hasan Parlakay maçın ardından yaptığı açıklamada, ''Bazı arkadaşlar eğer hizmetkar olacaklarsa futbolun hizmetkarı olsunlar. Maç 300 dakika bile uzayabilirdi. Zaten 9 dakika uzadığını görünce, biz bu maçın gol olmadan bitirilmeyeceğini biliyorduk. Hatta öyle ki bazı arkadaşlar, yedekteki santrforumuzu atmayı bile hesap ederek attılar. Olur da oyuna girip gol atar diye. Bu akşamki tiyatrodan biz memnun kalmadık. Umarım izleyenler de memnun kalmamıştır.'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı