Gazete Vatan Logo
Futbol Bursaspor ikinci devrede açıldı

Bursaspor ikinci devrede açıldı

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Bursaspor,ilk yarısını 1-0 geride kapadığı maçın ikinci yarısında attığı gollerle sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Bursaspor ikinci devrede açıldı

Ligin en çok gol atan ve en az gol yiyen takımlarının karşı karşıya geldiği mücadelede ilk yarı savunma ikinci yarı hücum kazandı. İstanbul Başakşehir, Marcio Mossoro’nun golü ile öne geçti. Skor avantajını erken yakalayan konuk ekip, en iyi yaptığı leyi uygulayarak savunmasını kilitledi ve ilk yarıda

Bursaspor’a gol şansı tanımadı.

Ancak ikinci yarı sahada adeta bambaşka bir Bursaspor vardı. Üst üste ataklarla rakip kaleyi yoklayan ev sahibi ekip, Bakambu ile beraberliği yakaladı. Fernandao’nun penaltısı Bursaspor’u öne geçirdi. Gole doymayan yeşil-beyazlı ekipte Bakambu bir kez daha sahne alarak farkı ikiye çıkardı. Son sözü 90’da Holmen söyledi ve takımının dördüncü golünü ağlara bıraktı.

Avrupa Ligi’ne katılma yolunda yarışan iki ekibin mücadelesinden üç puanı hanesine yazdıran Bursaspor, rakibi ile puanını eşitledi. Ligde 47’şer puana sahip iki takımdan Bursaspor averajla 4. sıraya yükselirken, İstanbul Başakşehir 5. sıraya geriledi.