Gazete Vatan Logo
Futbol Bursaspor Rodallega’nın peşinde

Bursaspor Rodallega’nın peşinde

Geçen sezondan bu yana ileri uçta yaşadığı gol sorununu çözmek için uğraşan Bursaspor, transfer listesinde yer alan Rodallega’yı takıma kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Bursaspor Rodallega’nın peşinde

Geçen sezondan bu yana ileri uçta yaşadığı gol sorununu çözmek için uğraşan Bursaspor, transfer listesinde yer alan Rodallega’yı takıma kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Trabzonspor’da Burak Yılmaz’ın gelişiyle forma şansı azalan 32 yaşındaki santrforun Karadeniz ekibinden ayrılması gündeme gelmişti. Daha fazla oynamak ve süre almak isteyen Kolombiyalı futbolcunun, Yeşil- Beyazlı ekibe gitmek için yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Bursaspor ve Trabzonspor yöneticilerinin biraraya geldiği görüşmede kulüplerin el sıkıştığı da gelen haberler arasında.

Trabzon'da yüz yüze görüşme

Bordo-mavililer 'de n yılda 1.6 milyon Euro kazanan 32 yaşındaki santrforun da ücretinde indirim isteyen yeşil-beyazlılar, transferi mutlu sonla bitirmekte oldukça kararlı. Yönetimin, hafta içinde gerekirse Trabzon'a giderek taraflarla yüz yüze bir görüşme gerçekleştireceği bildirildi. Tecrübeli golcü, Trabzonspor'da bu sezon ligde oynadığı 2 karşılaşmada, 1 kez 11'de yer alırken, 1 gol attı.

(Fanatik)