Gazete Vatan Logo
Futbol Bursaspor taktik çalıştı

Bursaspor taktik çalıştı

BURSASPOR, pazar günü deplasmanda Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynayacağı Medicana Sivasspor maçının hazırlıkları bugün yaptığı taktik antrenmanla devam etti.

Bursaspor taktik çalıştı

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, karşılıklı pas çalışması ve taktik çalışma ile devam etti. Taktik antrenmanda teknik direktör Hamzaoğlu, savunma ve orta alanda değişik alternatifler üzerinde durdu.

Yeşil beyazlılar yarın sabah saatlerinde yapacağı antrenmandan sonra çalışmalarını tamamlayacağı, akşam üzeri saat 17.30'da da Yenişehir'den THY'nin özel uçağı ile Sivas'a gideceği açıklandı.

ÖZLÜCE'YE ANLAMLI ZİYARET

Bu arada sabah saatlerinde Özlüce Tesislerine gelen Özel Nilüfer İlk Bursa Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri yeşil beyazlı takımın antrenmanını izledi. Medicana Sivasspor maçı için başarı dileklerinde bulunan minikler, teknik direktör Hamzaoğlu ve kaleci Harun Tekin'e çiçek takdim etti. Engelli minikler, Bursasporlu futbolcularla bol bol fotoğraf çektirdiler.