Gazete Vatan Logo
Sivas Spor Buruk: Transfer kaçınılmaz

Buruk: Transfer kaçınılmaz

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, ligin 15’inci haftasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Buruk: Transfer kaçınılmaz

Geçen pazartesi akşamı oynadığı Akhisar Belediyespor maçından 1-0 mağlup dönen Medicana Sivasspor, 1 günlük iznin ardından Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Okan Buruk nezaretinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan kırmızı-beyazlılar, pas çalışması ile antrenmana devam etti. Sakatlıkları bulunan Adem Koçak ile Yekta Kurtuluş antrenmana katılmadı.

İLK HEDEFİMİZ 3 PUAN

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Okan Buruk, Gençlerbirliği maçının çok önemli olduğunu ifade ederek, "Bugünden itibaren oyuncularımıza vereceğimiz moralle, maç analizleriyle onları tekrar ayağa kaldıracağız. Önümüzde 3 tane çok kritik maç var. İkisi direk bizim rakiplerimizle. İlki Gençlerbirliği ve onlar uzun zamandır kazanamıyorlar. Ayrıca kendi sahalarında oynayacaklar. Ama biz her zaman olduğu gibi yine kazanmak için gideceğiz. Her maçta olduğu gibi ilk hedefimiz 3 puan. İnşallah bize yakışan şekilde oyunumuzu sahaya süreceğiz. Bunu da yapacağımıza inanıyorum. Oyuncularımızın daha çok sorumluluk alacağına inanıyorum. Özellikle böyle iyi bir takıma karşı bizimde doğru cevap vereceğimizi düşünüyorum. İnşallah güzel bir maç olur" dedi.

Haberin Devamı

ADEM İLK YARIYI KAPATTI

Buruk, takım kaptanı Adem Koçak’ın sakatlığıyla ilgili ise "Adem ilk yarayı kapattı. Tabi ki kadromuz çok geniş değil. Zaman zaman sakatlıklar olması bizi üzüyor. Orta saha bölgemizde daha çok oyuncumuz var tabi ki. O bölgeleri biraz daha kapatma şansımız var. Ama özellikle savunma bölgesindeki arkadaşlarımızın hem sakatlıkları, hem cezaları bizi düşündürüyor. Ziya cezalı olaacak bu maçta. Ama diğer arkadaşlarımız görev verdiğimizde en iyisini yapmaya çalışan arkadaşlarımız" dedi.

TRANSFER KAÇINILMAZ

Buruk, transferle ilgili yöneltilen soruya da "Transfer yapmamız kaçınılmaz. Zaten kadromuzda çok büyük eksiklikler oldu. Özellikle hücum hattında eksikliğimiz var. Şu anda forvet olarak sadece Eneramo var elimizde. Eneramo da dizinden geçirdiği sakatlık nedeniyle yeni yeni toparlıyor. Onu da yüzde yüz sayamıyoruz. O yüzden ikinci yarıda özellikle hücum bölgesinde çok alternatifli olmak isteriz. Bunun içinde gerekli çalışmaları yapıyoruz. Hem biz, hem başkanımız elinden geleni yapacak, kimsenin şüphesi olmasın. Biraz daha yabancı ağırlıklı olacak transferlerimiz. Ama yerli olarak ilgilendiğimiz oyuncular da var. Hücum hattında biraz daha yabancı oyuncular üzerinde duruyoruz. Çok iyi transferler yapacağız inşallah" diye konuştu.

Haberin Devamı