Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Büyük gün 31 Mart! Gözler CAS'ta

Büyük gün 31 Mart! Gözler CAS'ta

Trabzonspor’un TFF, UEFA ve Fenerbahçe aleyhine CAS’a açtığı davanın kararı bir kez daha ertelendi. Bundan önce iki kez daha bu yola başvuran CAS’ın son kararını 31 Mart tarihinde açıklaması bekleniyor. Bordo-mavililer, olumlu gelişmeler bekliyor.

Büyük gün 31 Mart! Gözler CAS'ta

Trabzonspor kulübü, 2010-11 sezonundaki şike süreciyle ilgili olarak Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS), "Türkiye Futbol Federasyonu'nun gerekli yaptırımları uygulamadığı, UEFA'nın sürece dahil olup ve yaptırımları takip etmediği ve Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi gerektiğini" belirterek başvuruda bulunmuştu. 18 Kasım 2016'da İsviçre'de gerçekleştirilen duruşmanın ardından da kararın 3 ay içerisinde açıklanacağı belirtildi.

HAKLARIMIZ VERİLECEK

Ancak CAS daha önce iki kez ertelediği kararı en son 10 Mart 2017 tarihinde açıklayacağını duyurmuştu. Ancak CA S hakem heyeti, dün bordo-mavili kulübe gönderdiği yazıda kararı tekrar ertelediğini ve 31 Mart'ta sonucun açıklanacağını duyurdu. Trabzonspor Hukuk Kurulu avukatlarından Nusret Yılmaz da, kararın ertelendiğinin kendilerine tebliğ edildiğini belirterek, "Kulübümüz ve camiamız lehine çok olumlu bir sonuç bekliyoruz. Buradan çıkacak sonuca göre ya haklarımız teslim edilecek ya da süreci FIFA'ya taşıyacağız. Bu mücadelemiz sonuna kadar sürecek" diye konuştu.

Haberin Devamı

FOTOMAÇ